B ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές ΕΠΣ Ημαθίας

ΕΠΣ Ημαθίας : Σπύρος Κοτζαχρήστος ο πέμπτος στη Θύελλα Σταυρού

Συνεχίζει τη μεταγραφική της ενίσχυση η Θύελλα Σταυρού, που το Σάββατο (5/8) ανακοίνωσε την απόκτηση του Σπύρου Κοτζαχρήστου.

Ο 30χρονος μεσοαμυντικός αγωνιζόταν από το 2020 στον Άχθο Αρούρη και παλαιότερα σε ΓΑΣ Ροδοχωρίου, Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας, Λευκάδια, Μακροχώρι και ΑΕΠ Βέροιας.

Οι “πράσινοι”, που τη νέα σεζόν θα αγωνίζονται στη Β Ερασιτεχνική της ΕΠΣ Ημαθίας, έχουν αποκτήσει ήδη τους Διαμαντή Παπαδόπουλο (επιθετικός από Ερμή Τριλόφου, πρώτος σκόρερ της ομάδας στη Γ Ερασιτεχνική), Θέμη Μωυσίδη (αρχηγό της Κίτρινης Θύελλας Πατρίδας, που πήρε την άνοδο στην Α ΕΠΣΗ), Κώστα Τάνη (μέχρι πρότινος στα Λευκάδια, παλαιότερα σε Άχθο Αρούρη, έπαιξε στη Θύελλα τη σεζόν 2018/2019) και Νίκο Πατσιαβούρα από τον ΠΑΣ Λευκαδίων, με θητεία σε Αστέρα Τριποτάμου, Μακροχώρι, Μ.Αλεξ.Αγ.Μαρίνας, Δόξα Θεολόγου Θάσου, Άρη Παλαιού Σκυλιτσίου κτλ).

Την ίδια ώρα, στο ρόστερ της Θύελλας θα ανήκουν και τη νέα σεζόν οι Φώτης Κωνσταντάκος, Τάσος Γαβριηλίδης, Δημήτρης Τσίλης και Γιάννης Μάρτος.

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, αθλητικός εξοπλισμός, τοπ και κείμενο

Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, άτομα που παίζουν ποδόσφαιρο, άτομα που παίζουν αμερικανικό ποδόσφαιρο, αθλητικός εξοπλισμός, τοπ και κείμενο

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected