Super League 1

Ισόπαλο το φιλικό Ατρόμητος-ΟΦΗ

Στο προτελευταίο φιλικό παιχνίδι πριν την έναρξη του πρωταθλήματος ο ΟΦΗ έμεινε στο 2-2 με τον Ατρόμητο, αφήνοντας ανάμεικτα συναισθήματα και στις δύο ομάδες.

Ο Ατρόμητος μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και στο πρώτο τέταρτο είχε πετύχει ήδη δύο γκολ. Στο 12′ ο Γιουμπιτάνα έκανε το σουτ με το αριστερό και άνοιξε το σκορ για τους Περιστεριώτες. Μετά από τρία λεπτά έγινε το 2-0.

Στη δεύτερη επίσκεψη των γηπεδούχων στην περιοχή του ΟΦΗ κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ.

Συγκεκριμένα στο 13′ μετά από αντεπίθεση ο Γιουμπιτάνα μπήκε μέσα στην περιοχή και με καλό σουτ έκανε το 1-0. Πριν καλά καλά ο ΟΦΗ συνειδητοποιήσει το πρώτο γκολ, δέχτηκε και δεύτερο πάλι στην κόντρα επίθεση με τον Ρομπάιγ να βγαίνει στην κόντρα επίθεση και με πλασέ έκανε το 2-0.

Ο ΟΦΗ είχε προβλήματα στην άμυνα κάτι που προβλημάτισε τον Βάλντας Νταμπράουσκας ο οποίος προσπάθησε να τους αφυπνίσει. Στο 21′ ο Όμιλος άγγιξε το 2-1, όταν μετά από πάσα του Τοράλ ο Φελίπε Λουίζ βρέθηκε στην περιοχή, πλάσαρε, όμως ο Τσιντώτας έδιωξε.

Η ομάδα του Βάλντας Νταμπράουσκας μετά τα δύο γκολ ανέβασε την απόδοση της και βρήκε γκολ μείωσης πριν το ημίχρονο, όταν ο Μπάκιτς στο 41′ έκλεψε στη μεσαία γραμμή, πάσαρε στον Μπιφουμά και αυτός από δύσκολη θέση πλάσαρε υποδειγματικά για το 2-1 που ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Μετά τις αλλαγές ο ΟΦΗ ανέβασε την απόδοση του, έπαιξε με την μπάλα κάτω και στο 79′ κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα, όταν ο Νέιρα βρήκε χώρο από τον άξονα, πάτησε περιοχή και με υποδειγματικό πλασέ έκανε το 2-2.

Ο ΟΦΗ πίεσε στο τελευταίο δεκάλεπτο χάνοντας μεγάλη ευκαιρία με τον Αποστολάκη στο 87′, όμως το 2-2 δεν άλλαξε και έτσι οι δύο ομάδες έμειναν ισόπαλες.

Συνθέσεις

Ατρόμητος (Κρις Κόουλμαν) : Τσιντώτας, Κεσχρίντα, Τσακμάκης, Ασεβέδο, Ντε Μποκ, Έρλινγκμαρκ, Γκονθάλεθ, Φριντζόνσον, Γιουμπιτάνα, Βέργος, Ρομπάιγ

ΟΦΗ (Βάλντας Νταμπράουσκας) : Χριστογεώργος, Λαμπρόπουλος, Πασαλίδης, Λάρσον, Αμπάντα, Μπάκιτς, Μεγιάδο, Τοράλ, Ριέρα, Μπιφουμά, Φελίπε

*με στοιχεία από το Grandsport

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected