Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Ο 16χρονος Γιάννης Σάρρης υπέγραψε στη Μόντενα

Μία μεγάλη στιγμή σημειώθηκε στην καριέρα του Γιάννη Σάρρη, καθώς ο ίδιος αποχώρησε από τις υποδομές της ΑΕΚ, όπου εκεί έπαιξε σημαντικό ρόλο στη μεσοεπιθετική της γραμμή.

Όπως αναφέρει το talentabout.gr, διάφοροι σκάουτερ ομάδων από το εξωτερικό τσέκαραν την περίπτωση του 16χρονου άσου (γεννημένος το 2007) και μία από αυτές ήταν η Ιταλική Μόντενα. Πιο συγκεκριμένα η τωρινή ομάδα του ταλαντούχου ποδοσφαιριστή, που ανακοίνωσε την απόκτηση του που ανακοίνωσε την απόκτηση τουέβγαλε από το ταμείο της 80.000 ευρώ, ώστε να τον αποκτήσει από την ”Ένωση”.

Άρα καταλαβαίνουμε ότι ο Σάρρης παρόλο που ο νέος του σύλλογος αγωνίζεται στη Serie B θα ανεβάσει πολύ τον πήχη του σε αγωνιστικό επίπεδο, καθώς εκεί θα υπάρξουν πιο υψηλές απαιτήσεις σε σχέση με τα παιχνίδια των ακαδημιών.

Με όλα αυτά ο Έλληνας μεσοεπιθετικός υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τη Μόντενα, άρα σημαίνει ότι εμπιστεύονται σε μεγάλο βαθμό οι ιθύνοντες της Ιταλικής ομάδας τις ικανότητες και τις δεξιότητες του ποδοσφαιριστή.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο συγκεκριμένος σύλλογος θα βρίσκεται στο προπονητικό καμπ Φανάνο, εκεί όπου θα είναι η βασική προετοιμασία τους από τις 4 έως στις 11 Αυγούστου, καθώς όλο το ρόστερ θα εξασκηθεί σε αυτό το τοπικό δημοτικό στάδιο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected