Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γ Εθνική : Στη Δόξα Δράμας ο Πάρης Χατζηκούρτης

Μετά τον Νίκο Παπαδόπουλο, η Δόξα Δράμας ανακοίνωσε τη δεύτερη μεταγραφή της.

Ο λόγος για τον Πάρη Χατζηκούρτη, τον 24χρονο αμυντικό που αγωνίστηκε το τελευταίο εξάμηνο της περσινής σεζόν στον ΑΟ Χανιώτης και παλαιότερα σε Θερμαϊκό Θέρμης, ΑΕ Κυργίων, ΑΕ Αμπελοκήπων Δράμας, Πανσερραϊκό U19 και Δόξα “Αντώνης Καστρινός”.

Αναλυτικά :

“Επιστροφή στους γνώριμους χώρους της ομάδας όπου ξεκίνησε και ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά για τον Πάρη Χατζηκούρτη ο οποίος από σήμερα ανήκει επίσημα στο έμψυχο υλικό των «Μαυραετών».

Ο 23χρονος (21/02/2000) κεντρικός αμυντικός ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στις ακαδημίες της Δόξας και από εκεί αγωνίστηκε κατά σειρά σε Δόξα «Αντώνης Καστρινός», Πανσερραϊκό, ΑΕ Αμπελοκήπων Δράμας, ΑΕ Κυργίων και Θερμαϊκό Θέρμης για να καταλήξει στον ΑΟ Χανιώτη στα μέσα της περσινής περιόδου με 19 συμμετοχές στην ομάδα της Χαλκιδικής. Νωρίτερα, στο προηγούμενο πρωτάθλημα φόρεσε τη φανέλα με το «Μαυραετό» μετρώντας 10 συμμετοχές.

Αναφερόμενος στην επιστροφή του στην ομάδα μας τόνισε: «Επιστρέφω εκεί όπου βρίσκομαι από μικρό παιδί. Ήρθα να βοηθήσω και εγώ την ομάδα να πετύχει τους στόχους της δίνοντας τον καλύτερο εαυτό μου. Εύχομαι καλή σεζόν σε όλους, να έχουμε υγεία και όλο τον κόσμο της ομάδας στο πλευρό μας».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected