Αθλήματα

Η πρώτη προπόνηση της χρονιάς για τον Ζαφειράκη Νάουσας (photos)

Ξεκίνημα στη σεζόν για το τμήμα χάντμπολ του Ζαφειράκη Νάουσας, που φιλοδοξεί να…στεριώσει αλλά και να μεγαλουργήσει στο πρωτάθλημα της Handball Premier.

Προπονητής παραμένει ο Κώστας Δεληγιάννης, με τον σύλλογο να ανακοινώνει τους αθλητές που συνεχίζουν στο ρόστερ.

Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση της σεζόν και συγκεκριμένα στο ΔΑΚ Νάουσας.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου :

“Γέμισε χαμόγελα αισιοδοξίας το γήπεδο της Νάουσας, με την ανδρική ομάδα χάντμπολ του συλλόγου μας να πραγματοποιεί την πρώτη της προπόνηση για τη φετινή αγωνιστική χρονιά.

Της προπόνησης προηγήθηκε συζήτηση στο γραφείο του συλλόγου, όπου και αναλύθηκαν από τον τεχνικό της ομάδας κ.Δεληγιάννη, τόσο το προγραμματισμένο προπονητικό πλάνο της προετοιμασίας, όσο και οι φετινοί αγωνιστικοί στόχοι.

Ο κορμός της περσινής ομάδας έχει παραμείνει ίδιος, στο μεγαλύτερο μέρος του, χάρη στις προσπάθειες της διοίκησης και του προπονητή, αλλά και την αγάπη των αθλητών για τον “Ζαφειράκη”!

Αναλυτικότερα για την αγωνιστική σεζόν 2023-24, ανανέωσαν τη συνεργασία τους με τον σύλλογο μας, οι αθλητές:

Θεοδωρόπουλος Γιώργος,
Τσάτσας Σοφοκλής,
Ρότζιος Πέτρος,
Μπόλας Βασίλης,
Τσαγκεράς Νίκος,
Μπουμπουλέντρας Θάνος,
Τζουβάρας Κωνσταντίνος,
Λόλας Θωμάς,
Μισαηλίδης Φώτης,
Αποστολίδης Διογένης,
Βαφείδης Πέτρος.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η πρώτη προπόνηση της ανδρικής ομάδας πλαισιώθηκε από την ελπιδοφόρα παρουσία των Ναουσαίων αθλητών του εφηβικού τμήματος, οι οποίοι πέρσι ως Παίδες κατέκτησαν την 4η πανελλήνια θέση στο πρωτάθλημα της κατηγορίας τους.

Μπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα, άτομα που παίζουν αμερικανικό ποδόσφαιρο, άτομα που παίζουν ποδόσφαιρο, στάδιο και κείμενο

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, γένι, άτομα που παίζουν αμερικανικό ποδόσφαιρο, άτομα που παίζουν ποδόσφαιρο, αθλητικός εξοπλισμός, γρασίδι, στάδιο και κείμενο

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected