Super League 2 - Μεταγραφές

Τα τυπικά για Γκαραβέλη και Πολίτη στη Νίκη Βόλου

Την υπογραφή τους σε συμβόλαια μονοετούς διάρκειας έβαλαν σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ Νίκη Βόλου ο τερματοφύλακας Θανάσης Γκαραβέλης και ο αριστερός εξτρέμ Λάμπρος Πολίτης.

Στον 31χρονο πορτιέρο θυμίζουμε ότι ο Βόλος ως πόλη είναι πολύ οικεία, καθώς τις περιόδους 2019-20 και 2020-21 ήταν στον ΝΠΣ και μάλιστα αγωνίστηκε συνολικά σε 38 παιχνίδια με τους “κυανέρυθρους” σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, ενώ ακολούθησε μέχρι σήμερα μια διετία στη Λαμία με 32 ματς και στις δύο διοργανώσεις.

Συνολικά, ο Θανάσης Γκαραβέλης έχει στην καριέρα του 65 ματς Α’ Εθνικής (35 στον Βόλο, 28 στη Λαμία και δύο στην Ξάνθη) και 29 αγώνες στη Β’ Εθνική με Πανθρακικό και Παναιγιάλειο, ενώ τρεις φορές έπαιξε στη Γ’ Εθνική, πριν συμπληρώσει τα 19, στην Κοζάνη, έχοντας ξεκινήσει από τον Μακεδονικό Κοζάνης στα τοπικά πρωταθλήματα του νομού.

Ο 28χρονος Λάμπρος Πολίτης έκανε ένα εξαιρετικό τρίμηνο φέτος με την Αναγέννηση Καρδίτσας, στην οποία πήγε από τα Χανιά στο δεύτερο μισό της σεζόν που τελείωσε στην SL2, μετρώντας από τις 11/3/23 έως τις 17/6/23 14 ματς και έξι γκολ. Ο Χαλκιδαίος παίκτης έχει περάσει ακόμη από Ηρακλή Ψαχνών, Απόλλωνα Σμύρνης, Χαλκίδα, Εθνικό Πειραιώς και Άγιο Ιερόθεο.

*magnesianews.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected