Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γ Εθνική : Πήρε και Αλμασίδη ο Μαγνησιακός

Μετά τους Δημήτρη Κοντοστάθη, Νίκο Μπέικο και Απόστολο Κοκώνη ο Μαγνησιακός ανακοίνωσε μία ακόμη μεταγραφή ενόψει του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής.

Ο λόγος για τον Γιώργο Αλμασίδη, τον 21χρονο (11/12/2001) ακραίο μπακ με καταγωγή από την Κοζάνη, ο οποίος αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον Θησέα Αγριάς και παλαιότερα σε Πύρασο Νέας Αγχιάλου, Ρήγα Φεραίο και ΠΑΟΚ Κοίλων.

Η ανακοίνωση :

“Η διοίκηση του Α.Σ.Β. Μαγνησιακός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να γνωστοποιήσει την απόκτηση του Γιώργου Αλμασίδη, ενός αξιόλογου ποδοσφαιριστή που ήρθε στην ομάδα μας για να έχει σημαντικό ρόλο στην πορεία της στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

Ο Γιώργος γεννήθηκε στις 11/12/2001 και αγωνίζεται κυρίως στη θέση του αριστερού οπισθοφύλακα. Ωστόσο, την περσινή χρονιά έπαιξε με επιτυχία και ως εξτρέμ, τόσο από την αριστερή πλευρά, όσο και από τα δεξιά χρησιμοποιώντας «ανάποδο» πόδι.

Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα έγιναν στον ΠΑΟ Κοίλων Κοζάνης, ομάδα που μετείχε στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Κοζάνης, με τον συγκεκριμένο σύλλογο να ανήκει στο δίκτυο ακαδημιών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Έχοντας περάσει φοιτητής στο οικονομικό τμήμα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, θέλησε να παίξει ποδόσφαιρο στον νομό Μαγνησίας και τον Οκτώβριο του 2019 εντάχθηκε στο δυναμικό του Ρήγα Φεραίου με τον οποίο έκανε «γεμάτη» σεζόν στην Α’ ΕΠΣΘ με 18 συμμετοχές και ένα γκολ. Το καλοκαίρι του 2020 μεταπήδησε τον Πύρασο με τον οποίο αγωνίστηκε στα πέντε από τα έξι παιχνίδια του πρωταθλήματος το οποίο διεκόπη λόγω του κορωνοϊού. Το 2021-22 ξεκίνησε στον Πύρασο και φόρεσε τη φανέλα του σε πέντε ακόμη ματς, πριν πάει στον Θησέα για να τον ενισχύσει στη Γ’ Εθνική σε εννέα αγώνες όπου σημείωσε και ένα τέρμα.

Η περσινή ήταν η πλέον παραγωγική και πετυχημένη χρονιά για το νέο μας απόκτημα, αφού στο πρωτάθλημα μέτρησε με τη φανέλα του Θησέα 20 συμμετοχές και 10 γκολ, ενώ έπαιξε και σε πέντε παιχνίδια του Κυπέλλου της ΕΠΣΘ το οποίο κατέκτησε με την ομάδα του.

Καλωσορίζουμε τον Γιώργο Αλμασίδη στη μεγάλη οικογένεια του Μαγνησιακού και του ευχόμαστε μία σεζόν με υγεία και επιτυχίες.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected