Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Νέα ποδοσφαιρική πρόκληση για τον Βασίλη Μαγγίζη

Μίας ακόμη ιστορικής ομάδας τη φανέλα θα φορέσει ο Βασίλης Μαγγίζης.

Ο 26χρονος αμυντικός μα καταγωγή από την Ημαθία, ανακοινώθηκε επίσημα από την Καστοριά, η οποία θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν στον 2ο όμιλο της Γ Εθνικής.

Την περσινή σεζόν έπαιξε στον Εδεσσαϊκό και παλαιότερα σε Αλμωπό Αριδαίας, ΓΑΣ Ροδοχωρίου, Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου και Βέροια U20.

Η ανακοίνωση :

“Νέο μέλος της Ποδοσφαιρικής Οικογένειας της Καστοριάς ο Βασίλης Μαγγίζης.

Μέλος της Ποδοσφαιρικής Οικογένειας της Καστοριάς θεωρείται από χθες 8 Αυγούστου το απόγευμα ο Βασίλης Μαγγίζης, του οποίου το δελτίο βρίσκεται ήδη στα χέρια της ομάδας.

Ο Βασίλης Μαγγίζης υπήρξε εδώ και πολύ καιρό μεταγραφικός στόχος της Καστοριάς κι αφού οι διαπραγματεύσεις πέρασαν από σαράντα κύματα, κατέληξαν τελικά σε αίσιο τέλος.

Ο Βασίλης Μαγγίζης, έχει γεννηθεί στη Βέροια, στις 27/09/1997, αγωνίζεται σαν κεντρικός αμυντικός κι έχει ύψος 1.87 m και βάρος 75 Kgr.

Η ποδοσφαιρική πορεία του Βασίλη Μαγγίζη, έχει ως εξής:

2012-2014: Βέροια Κ 17
2014-2016: Βέροια Κ 20
2016-2017: Απόλλων Αγίου Γεωργίου (α’ εξάμηνο) – ΓΑΣ Ροδοχωρίου (β’ εξάμηνο)
2017-2019: ΓΑΣ Ροδοχωρίου
2019-2022: Αλμωπός Αριδαίας
2022-2023: Εδεσσαϊκός

Με τον ερχομό του στην Καστοριά, ο Βασίλης Μαγγίζης, δήλωσε τα εξής:

“Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα σε μια ιστορική ομάδα όπως είναι η Καστοριά. Το κλίμα είναι άριστο και οι συμπαίκτες μου με αγκάλιασαν, σαν να βρίσκομαι χρόνια στην ομάδα. Οι προπονήσεις είναι ιδανικές, όπως αρμόζει στην κατηγορία που αγωνίζεται η νέα μου ομάδα έτσι, ώστε να μπορεί η Καστοριά να ανταπεξέλθει στο δύσκολο πρωτάθλημα που αρχίζει σε ένα μήνα περίπου. Ευχαριστώ πολύ τους ανθρώπους της Καστοριάς για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν .

Βασίλη Μαγγίζη, σε καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και σου ευχόμαστε μια ποδοσφαιρική χρονιά, με υγεία και χωρίς τραυματισμούς.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected