Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γ Εθνική : Στην Προοδευτική ο Παπουτσογιαννόπουλος, δεν θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή Αρναούτογλου

Μια αποχώρηση και μια σημαντική προσθήκη περιλάμβανε η σημερινή μέρα (12/8) για την Προοδευτική.

Συγκεκριμένα, αποχώρησε από τους “βυσσινί” ο Παναγιώτης Αρναούτογλου. Όπως αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση της ομάδας, ο αριστεροπόδαρος άσος παρόλο που αποκτήθηκε πριν λίγες μέρες, ανακοίνωσε στην ομάδα ότι λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων αδυνατεί να παρακολουθεί το πρόγραμμα των καθημερινών διπλών προπονήσεων και είναι πολύ πιθανό να σταματήσει ακόμα και το ποδόσφαιρο προκειμένου να αφιερωθεί στη δουλειά του.

Την ίδια ώρα, η Προοδευτική πραγματοποίησε μια ακόμη μεταγραφή. Με το φοίνικα στο στήθος θα αγωνίζεται από τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά ο Θοδωρής Παπουτσογιαννόπουλος, ο 29χρονος ποδοσφαιριστής ο οποίος αγωνίζεται με μεγάλη επιτυχία σε όλες τις θέσεις της άμυνας. Έχει πολύ πλούσιο βιογραφικό. Ξεκίνησε από τον Ατρόμητο Αθηνών και στην καριέρα του έχει περάσει με επιτυχία από Νίκη Βόλου, Ιωνικό, Αιγινιακό, Καλαμάτα, Ολυμπιακό Βόλου, Χανιά, Αιγάλεω πάντα στη Super League 2 ενώ πέρυσι αγωνίστηκε στον ΠΑΟ Ρουφ.

Έχει περάσει και από τη Λέφσκι Σόφιας καθώς και τις μικρές εθνικές ομάδες. Έρχεται με πολύ διάθεση στην Προοδευτική ενώ έχει συνεργαστεί στο παρελθόν και με το Δημήτρη Αρναούτη.

Τέλος, ο Μιχάλης Πράνταλος παραμένει κανονικά στο δυναμικό της Προοδευτικής.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected