Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γ Εθνική : Ο Μαγνησιακός ανακοίνωσε τον Δημήτρη Τασιουλή

Σημαντική μεταγραφική επιτυχία για τον Μαγνησιακό.

Μετά τους Δημήτρη Καλτσουνά, Σέρτζιο Αϊντίνι, Σωκράτη Τόγια, Απόστολο Κοκώνη, Νίκο Μπέικο, Δημήτρη Κοντοστάθη, Γιώργο Αλμασίδη και Άρη Ελέζι οι νεοφώτιστοι στη Γ Εθνική ανακοίνωσαν την απόκτηση του Δημήτρη Τασιουλή, του 26χρονου μεσοεπιθετικού με καταγωγή από τη Λάρισα, ο οποίος τα τελευταία έξι χρόνια κατέγραψε 100 συμμετοχές στη Super League 2.

H ανακοίνωση :

«Η διοίκηση του Α.Σ.Β. Μαγνησιακός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Δημήτρη Τασιούλη. Πρόκειται για εγνωσμένης αξίας ποδοσφαιριστή που προέρχεται από έξι σερί χρονιές σε ομάδες της Σούπερ Λιγκ 2 και που συνολικά στην καριέρα του μετρά 130 συμμετοχές και 10 γκολ στα εθνικά πρωταθλήματα. Μόνο στη Σούπερ Λιγκ 2 έχει 104 εμφανίσεις με επτά τέρματα στο ενεργητικό του, ενώ στη Γ’ Εθνική οι παρουσίες του είναι 26 και τα γκολ του επτά στον αριθμό.

Ο Δημήτρης γεννήθηκε στις 19/2/1997 και αγωνίζεται κυρίως στη θέση του αριστερού εξτρέμ. Στο ποδοσφαιρικό στερέωμα έγινε γνωστός από τη θητεία του στον Τύρναβο, τη φανέλα του οποίου φόρεσε σε 26 παιχνίδια της Γ’ Εθνικής τη σεζόν 2015-16, σκοράροντας τρεις φορές.

Το ταλέντο του δεν πέρασε απαρατήρητο και έτσι την επόμενη χρονιά πήγε στον Ολυμπιακό Πειραιώς, αποτελώντας βασικό μέλος της ομάδας Κ20 των «ερυθρολεύκων». Ο Ολυμπιακός τον παραχώρησε ως δανεικό στον Κισσαμικό το 2017-18 και με τη συγκεκριμένη ομάδα ο Δημήτρης Τασιούλης έκανε τις πρώτες τέσσερις εμφανίσεις του στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2.

Ακολούθησε μία πενταετία «γεμάτη» σε συμμετοχές στη δεύτερη τη τάξει επαγγελματική κατηγορία. Το 2018-19 αγωνίστηκε σε 28 παιχνίδια και πέτυχε δύο γκολ για λογαριασμό του Απόλλωνα Λάρισας. Με την ίδια ομάδα είχε 15 παρουσίες και ένα τέρμα το 2019-20, ενώ το 2020-21 πρόσθεσε 19 συμμετοχές και ένα γκολ.

Την αγωνιστική περίοδο 2021-22 τη μοίρασε στον Ο.Φ. Ιεράπετρας και στον Αστέρα Βλαχιώτη. Με την ομάδα της Κρήτης έπαιξε σε τρία ματς, ενώ με αυτή της Λακωνίας κατέγραψε 11 συμμετοχές και ένα γκολ.

Την περασμένη σεζόν ενίσχυσε τον Ηρακλή Λάρισας σε 24 παιχνίδια, ενώ σημείωσε και δύο τέρματα.

Ο Δημήτρης Τασιούλης έρχεται στην ομάδα μας, για να τη βοηθήσει στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, προσθέτοντας εμπειρία και ποδοσφαιρική ποιότητα. Τον καλωσορίζουμε στη μεγάλη οικογένεια του Μαγνησιακού και του ευχόμαστε η νέα αγωνιστική περίοδος να κυλήσει με υγεία και πολλές επιτυχίες».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected