Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γ Εθνική : Deal με Γιαλούση ο Αλμυρός

Μετά τους Ζάνη Τσαγκαράκη, Ισμαέλ Ρέγιες, Μιχάλη Χαλκιαδάκη, Γιώργο Καργιωτάκη, Γιώργο Βακράκο, Άγγελο Χαντί, Αλέξανδρο Τουργαΐδη, Δημήτρη Πακιουφάκη, Μπάμπη Παπαδομιχελάκη, Γιάννη Κουτάντο και Άγγελο Καστελλιανάκη, ο Αλμυρός Γαζίου απέκτησε και τον Λευτέρη Γιαλούση.

Ο 38χρονος αμυντικός με καταγωγή από το Ηράκλειο, πανηγύρισε πέρσι τον τίτλο αλλά και την άνοδο στη Super League 2 με τον Γιούχτα, ενώ στην καριέρα του έχει σημαντικές παραστάσεις (236 επαγγελματικές συμμετοχές, 8 γκολ) αγωνιζόμενος σε Ηρόδοτο, Κισσαμικό, Καβάλα, Λαμία, Εργοτέλη, Ολυμπιακό Βόλου και Αστέρα Τρίπολης.

Η ανακοίνωση :

“Η Διοίκηση του Αλμυρού και ο πρόεδρος Θωμάς Γαβαλάς ανακοινώνουν με μεγάλη χαρά την επιστροφή στην ομάδα μας και την έναρξη της συνεργασίας με τον Πρωταθλητή στην περσινή κανονική περίοδο της Γ Εθνικής κατηγορίας με την ομάδα του Γιούχτα, Λευτέρη Γιαλούση.

Ο Λευτέρης κάνοντας ένα καταπληκτικό πρωτάθλημα τη σεζόν που μας πέρασε, στυλοβάτης στην άμυνα του Γιούχτα βοήθησε τα μέγιστα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος πανηγυρίζοντας την άνοδο στη Super League 2.

Έναν εμπειρότατο αμυντικό που τον γνωρίζουμε καλά ξέροντας τις ικανότητες του, και τι μπορεί να προσφέρει στην ομάδα μας.

Έχοντας πάνω από 250 συμμετοχές στις εθνικές κατηγορίες και έχοντας ζήσει μαζί μας σημαντικές στιγμές είμαστε σίγουροι ότι θα βοηθήσει και αυτός με το πάθος του, την εμπειρία, και την αγωνιστικότητα του να πετύχουμε τους στόχους μας.

Λευτέρη σε καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και σου ευχόμαστε υγεία κ πολλές επιτυχίες!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected