Super League 2 - Γ Εθνική / Τοπικά

Φιλική ήττα από την ανώτερη ΑΕΚ Β για τον Μαγνησιακό (photos+vid)

Πολύτιμες εμπειρίες απέκτησαν οι ποδοσφαιριστές του Μαγνησιακού -κυρίως οι νεότεροι- από το φιλικό παιχνίδι με τη σαφώς πιο δυνατή και έτοιμη ομάδα της ΑΕΚ Β στο γήπεδο της Πορταριάς.

Η ομάδα της Μαγνησίας κατέβαλε φιλότιμη προσπάθεια, αλλά γνώρισε την ήττα με 4-0, από ένα σύνολο που μετέχει στη Super League 2.

Στο ημίχρονο του παιχνιδιού, η διοίκηση του Μαγνησιακού τίμησε τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΚ Δημήτρη Μελισσανίδη. Την πλακέτα παρέλαβε ο αρχηγός της αποστολής της ΑΕΚ Β Ηλίας Ατματσίδης, που με τη σειρά του χάρισε μία φανέλα της Ένωσης στον πρόεδρο του βολιώτικου συλλόγου Κώστα Γκουγκουλιά.

Όσον αφορά το παιχνίδι, ο προπονητής του Μαγνησιακού Θάνος Θεοδώρου χρησιμοποίησε 25 ποδοσφαιριστές, μένοντας ευχαριστημένος από τη διάθεση που έδειξαν, ενώ δεν είχε στη διάθεσή του ορισμένους έμπειρους όπως οι Ψιάνος, Βουρδάκης, Σιάτρας και Βρονταράς.

Η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ στο 10’ με εύστοχο πλασέ του Σταμούλη, ενώ βρήκε τρία ακόμη γκολ στην επανάληψη. Το 2-0 έγινε στο 50’ μετά από γύρισμα του Κατσικά και κοντινό πλασέ του Δημοσθενιάδη. Στο 78’ ο Μουστάκας έκανε το 3-0 με πλασέ. Το τελικό 4-0 διαμορφώθηκε στο 82’ μετά από γύρισμα του Γκολφίνου και προβολή του Μουστάκα.

Συνθέσεις

ΑΕΚ Β (Α μέρος): Αγγελόπουλος, Κοσίδης, Λάτσι, Π. Γεωργέας, Κανελλόπουλος, Φοφανά, Κορομηλάς, Χριστόπουλος, Τζ. Γκαρσία, Ανδρικόπουλος, Σταμούλης. (Β μέρος): Τλεμκανί, Τρούμπουλος, Χατζηκυριάκος, Μπάκος, Κατσικάς, Πάπα Λαέρτ, Μαρούτσης, Πανεράς, Δημοσθενιάδης, Γεωργέας, Κοντορούχας. Επίσης, έπαιξαν και οι: Γιαννούλης, Γκολφίνος, Μουστάκας, Σκόνδρας

Μαγνησιακός : Ράπτης (46’ Κοντοστάθης), Ζαρκαδής (32’ Τασιούλης, 63’ Κέκιας), Αλμασίδης (77’ Ζέρβας), Βέρτζος (46’ Κρανιάς, 82’ Βαρελόπουλος), Γαλανόπουλος, Τόγιας (77’ Κοκώνης), Λουκάι (41’ Λούρος, 85’ Τρίμης), Καλτσουνάς (71’ Kαρμαγάλος), Μπέικος (56’ Αϊντίνι, 88’ Ροδίτης), Ελέζι (77’ Κουτσός), Σιώμος (56’ Σταμάτης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected