Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική : Θα αντικατασταθεί η Βέροια ή θα μετρούν νίκες χωρίς αγώνα;

Οι εξελίξεις στη Βέροια είναι καταιγιστικές και συνάμα λυπηρές, για μια ομάδα που δύο χρόνια πριν κατέκτησε τον τίτλο στη Super League 2.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες (χωρίς να υπάρχει επίσημη ανακοίνωση), φαίνεται πως η ιστορική ομάδα θα αγωνιστεί στο τοπικό πρωτάθλημα της Ημαθίας, παρά το γεγονός πως δήλωσε κανονικά στη Γ Εθνική.

Αν τελικά αυτό επιβεβαιωθεί, τότε το…μπαλάκι πηγαίνει στην ΕΠΟ που θα αποφασίσει αν θα αντικαταστήσει τη “Βασίλισσα του Βορρά” στον 1ο όμιλο ή οι ομάδες που θα την αντιμετωπίζουν στις 34 αγωνιστικές, θα κερδίζουν χωρίς κόπο τους τρεις βαθμούς.

Οι πληροφορίες του sportsup.gr κάνουν λόγο για πρόθεση από πλευράς Ομοσπονδίας να στείλει πρόσκληση στην επόμενη καλύτερη 3η ομάδα των μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική, μετά τους Αναγέννηση Επανομής, Εορδαϊκό και Περαμαϊκό που έχουν ήδη συμπεριληφθεί στην κλήρωση του πρωταθλήματος.

Αυτός είναι ο Παλληξουριακός, ο οποίος είχε 10 βαθμούς και αν δεν επιθυμεί, τότε θα κληθεί μία εκ των Άρη Φιλιατών ή Δόξας Βώλακα που είχαν 9 βαθμούς.

Όλα θα κριθούν μέχρι την Παρασκευή, και δεν αποκλείεται σε μια τέτοια εξέλιξη, να πραγματοποιηθεί ξανά κλήρωση στον 1ο ή ακόμη και στον 2ο όμιλο (με τις απαραίτητες μετακινήσεις ομάδες ανάμεσα στους δύο ομίλους) λόγω γεωγραφικών κριτηρίων.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected