Αθλήματα

Πρώτη νίκη καριέρας σε Challenger για Σακελλαρίδη

Ο Στέφανος Σακελλαρίδης βρίσκεται αυτήν την εβδομάδα στην Κίνα και συγκεκριμένα στην πόλη Ζουνέι, όπου συμμετέχει στο τουρνουά Hengqin International Tennis Challenger, με τον Έλληνα τενίστα να επικρατεί του προερχόμενου από τα προκριματικά Κινέζου, Ξιαοφέι Γουάνγκ με 7-6(4), 6-0 παίρνοντας την πρόκριση στον 2ο γύρο του τουρνουά.

Παράλληλα αυτή ήταν η πρώτη νίκη στην καριέρα του Σακελλαρίδη σε κυρίως ταμπλό σε τουρνουά Challenger και πλέον στον 2ο γύρο θα αντιμετωπίσει τον Νο1 του ταμπλό και πρώην Νο50 στον κόσμου, Ρικάρντας Μπεράνκις με στόχο την πρόκριση στα προημιτελικά.

Στο ίδιο τουρνουά συμμετέχει και ο Μάρκος Καλοβελώνης ο οποίος μετά από τη νίκη του στον 1ο γύρο των προκριματικών κόντρα στον Τσενγκ-Πενγκ Σιέχ με 6-0, 6-2, στη συνέχεια ηττήθηκε από τον Ιάπωνα Σουίτσι Σεκιγκούτσι με 7-6(1), 2-6, 6-4 μένοντας εκτός κυρίως ταμπλό.

Όπως αναφέρει το Tennis24, οι δύο Έλληνες ένωσαν τις δυνάμεις τους στα διπλά όπου στη φάση των “16” ηττήθηκαν από τους Λούκα Καστελνουόβο (Ελβετία) και Φιλίπ Πελίβο (Πολωνία) με 6-4, 6-4.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected