Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Μεγάλη μέρα για τον Ηλία Κιρκιλιανίδη, θα συνεχίσει στον ιστορικό Απόλλωνα!

Σπουδαία στιγμή στην καριέρα του Ηλία Κιρκιλιανίδη!

Ο 20χρονος μπακ με καταγωγή από τα Τρίκαλα Ημαθίας, έχει ξεχωρίσει για την αγωνιστική του βελτίωση και την “εξαργυρώνει” αγωνιζόμενος σε υψηλό επίπεδο.

Ο μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστής της ΑΕΠ Κοζάνης, με την οποία αγωνίστηκε πέρσι στη Γ Εθνική, θα φορέσει φέτος τη φανέλα του Απόλλωνα Σμύρνης, η οποία κάλλιστα μπορεί να χαρακτηριστεί “βαριά” λόγω της σπουδαίας ιστορίας που κουβαλά.

Ο πρώην παίκτης του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων αλλά και της U19 της Κοζάνης, θα έχει συμπαίκτη του τον Σέρτζιο Λαμάι, τον 24χρονο μπακ, ο οποίος αγωνίστηκε πέρσι στον Μέγα Αλέξανδρο Ορφανίου και πριν σε ΑΟ Χανιώτης, ΠΟ Νέας Καλλικράτειας, Φίνσνες (Νορβηγία), Ποσειδώνα Μηχανιώνας και Απόλλωνα Αθηνών U19.

Η ανακοίνωση :

“Με τον Ηλία Κιρκιλιανίδη και τον Σέρτζιο Λαμάι, κλείδωσε η αριστερή αμυντική γραμμή του Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο Ηλίας, με ύψος 193 εκατοστά και παρά το ύψος του, διαθέτει ταχύτητα και κυρίως εξαιρετική τεχνική κατάρτιση, συμφώνησε και θα φορέσει τη φανέλα της ομάδας μας στη νέα σαιζόν.

Με καταγωγή από τη Βέροια, ο Ηλίας, έκανε μια πολύ καλή σαιζόν με τα χρώματα της ΑΕΠ Κοζάνης, καθώς ήταν βασικός και αναντικατάστατος.

Η απόδοση του τράβηξε το ενδιαφέρων πολλών ομάδων, βρέθηκε στην Τσεχία κοντά στο να υπογράψει, η PPA όμως, τον έπεισε για το νέο πρότζεκτ του Απόλλωνα Σμύρνης και ο πανύψηλος αμυντικός θα είναι μέλος της νέας προσπάθειας.

Στην αριστερή πλευρά αγωνίζεται και ο Σέρτζιο Λαμάι και το ενδιαφέρων είναι ότι ο Σέρτζιο έχει περάσει από τις ακαδημίες μας.

Διακρίνεται για το δυναμικό του παιγνίδι, στα 24 του και με αρκετές εμπειρίες ήδη στο παλμαρέ του, αναμένεται να βοηθήσει ιδιαίτερα.

Τελευταία του ομάδα ο Ιαλυσός Ρόδου.

Έτσι η αριστερή μας πλευρά, από τις πιο σημαντικές στο μοντέρνο ποδόσφαιρο, διαθέτει δυο αξιόλογα όπλα, έχοντας ήδη και την ανάλογη εμπειρία και κυρίως τις δυνατότητες για μια καλή καριέρα.

Ο Απόλλωνας Σμύρνης, τους καλωσορίζει στην οικογένεια του.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected