Super League 2

Dragan Đukanović : Ο νέος προπονητής του Αιγάλεω

Η ΠΑΕ Αιγάλεω ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τον Μαυροβούνιο τεχνικό, Ντράγκαν Τζουκάνοβιτς.

Είναι γεννημένος στις 29 Οκτωβρίου 1969 στο Νίκσιτς του Μαυροβουνίου και τελευταία ομάδα στην οποία εργάστηκε ήταν η Σέμαρανγκ στην Ινδονησία.

Ο Τζουκάνοβιτς ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την OFK Βελιγραδίου, έγινε γνωστός και ιδιαίτερα αγαπητός στο ελληνικό φίλαθλο κοινό από την παρουσία του σε ΟΦΗ (1992-95) και Εθνικό Αστέρα (2002-03), ενώ αγωνίστηκε επίσης και στις Ομόνοια (Κύπρο), Έρεμπρο (Σουηδία), Ρασίνγκ Παρί, Ίστρ (Γαλλία), Μόγκρεν (Μαυροβούνιο) και Αβίσπα Φουκουόκα (Ιαπωνία).

Η προπονητική καριέρα του 53χρονος τεχνικού ξεκίνησε στη Σερβία από την OFK και τη Σίντζελιτς Βελιγραδίου, ενώ στη συνέχεια εργάστηκε στις Σεϊχ Ράσελ (Μπαγκλαντές), Λόβτσεν (Μαυροβούνιο), Μπόρνεο (Ινδονησία), Σέμαρανγκ στην οποία διετέλεσε το 2019 και τεχνικός διευθυντής και στην ΑΕ Καραϊσκάκης το 2021 συμμετέχοντας στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Επιστροφή Χλωρού στο City

Συνεργάτης του Ντράγκαν Τζουκάνοβιτς θα είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος συνέδεσε το όνομα του με τις πιο λαμπρές στιγμές της ομάδας, ο Γιάννης Χλωρός.

Μετά από μια σπουδαία καριέρα ως ποδοσφαιριστής του Αιγάλεω και έχοντας αγωνιστεί με τα «κυανόλευκα» στους ομίλους του UEFA, επιστρέφει στο City, αυτή τη φορά από το πόστο του προπονητή.

Ο Γιάννης Χλωρός ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα το 2015 από τη Νέα Ιωνία, εργάστηκε σε Αίμο Πετρούπολης, Άτταλο Νέας Φιλαδέλφειας και Ακράτητο στη Γ Εθνική, ενώ τα τελευταία δύο χρόνια βρισκόταν στον ΑΟ Χαϊδαρίου με τον οποίο εξασφάλισε την άνοδο στη Γ Εθνική.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected