Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές ΕΠΣ Ημαθίας

ΕΠΣ Ημαθίας : Μεταγραφές με…καντάρια μπάλας για τη Βέροια!

Τις τρεις μεταγραφές έφτασε ο ΝΠΣ Βέροια, που τη νέα σεζόν θα κάνει την επανεκκίνηση του από το τοπικό της Ημαθίας.

Ο Αγάπιος Αναστασιάδης συνεχίζει τις επαφές για τις απαραίτητες προσθήκες, κυρίως με έμπειρους ποδοσφαιριστές που θα πλαισιώσουν το νεανικό σύνολο.

Τη φανέλα της “Βασίλισσας” θα φορέσει ξανά μετά από 15 χρόνια ο Νίκος Τζημογιάννης. Ο 35χρονος αμυντικός, που αγωνίστηκε για έξι χρόνια (2008-2014) με τη Βέροια, είναι το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μετά τον Γιώργο Τερζή.

Μέχρι πρότινος, ανήκε στο ρόστερ του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας και παλαιότερα έπαιξε σε Νίκη Αγκαθιάς, Εδεσσαϊκό, Αλμωπό Αριδαίας, ΦΑΣ Νάουσα, Ρόδο, Πύδνα Κίτρους, Κισσαμικό, ΑΕ Καραϊσκάκης, Παναιγιάλειο, ΠΑΟΝΕ και Ακαδημία Βέροιας.

Την ίδια ώρα, κάτω από τα γκολπόστ της “Βασίλισσας” επιστρέφει ο Γιώργος Καντιμοίρης! Ο 40χρονος γκολκίπερ θα αγωνιστεί ξανά με τα “κυανέρυθρα” μετά από 6 χρόνια, τα οποία τίμησε με την παρουσία του επί μία επταετία (2010-2017).

Τελευταία φορά αγωνίστηκε στον Άρη (2017-2019) και παλαιότερα σε Φωκικό, Νίκη Βόλου, Ρόδο και Ιωνικό.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, θα ακολουθήσουν και νέες προσθήκες, πάντα με γνώμονα την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού, ώστε η ομάδα να εμφανιστεί ανταγωνιστική, διεκδικώντας την επάνοδο στις εθνικές κατηγορίες.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected