Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γ Εθνική : Ο Απόλλων Σμύρνης ανακοίνωσε τον Παντελή Πανουργιά

Μετά τους Βαγγέλη Σπαρτιάτη, Ηλία Κιρκιλιανίδη, Σέρτζιο Λαμάι, Νίκο Νικολόπουλο, Αλέξανδρο Ρέτζο και Δημήτρη Νίκα, ο Απόλλων Σμύρνης ανακοίνωσε μια ακόμη μεταγραφή.

Ο λόγος για τον Παντελή Πανουργιά, ο 25χρονος αμυντικός ο οποίος αγωνίστηκε πέρσι στη Super League 2 με την Καλαμάτα (2 συμμετοχές) και παλαιότερα έπαιξε σε ΠΑΟ Ρουφ, Καβάλα, Επισκοπή, ΠΑΣ Γιάννινα, Τσβόλε U21, Μπράουνσβαϊκ U19, ΑΕΚ U20 και Άουγκσμπουργκ U17.

Αναλυτικά :

“Ο Παντελής Πανουργιάς, ο γνωστός στόπερ από το πέρασμα του από υψηλότερες κατηγορίες, είναι πια μέλος της οικογένειας του Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο 25αχρονος αμυντικός, αποτελούσε κύριο στόχο μας από την πρώτη στιγμή, ο ίδιος όμως δίσταζε να μετακομίσει σε ομάδα Γ΄ Εθνικής, καθώς το πρωτάθλημα αυτό, θεωρείται υποβαθμισμένο.

Μετά από πολλές συζητήσεις με τους υπεύθυνους της ομάδας μας, βλέποντας ποιος την προπονεί και ποιες κινήσεις γίνονται, πείσθηκε ότι ο Απόλλωνας Σμύρνης, μόνο ομάδα… Γ΄ Εθνικής δεν είναι.

Ο Πανουργιάς, γεννημένος το 1998, είναι αυτό που ο προπονητής μας ζητούσε.

Ένας πανύψηλος αμυντικός (190 εκατοστά), με πολλές εμπειρίες και με πολύ καλή τεχνική.

Έτσι, η αμυντική μας γραμμή, αποκτά από σήμερα ακόμα μεγαλύτερη ποιότητα.

Ο Πανουργιάς, ξεκίνησε την πορεία του από τις Ακαδημίες της ΑΕΚ, στα 15 του έκανε το μεγάλο άλμα και βρέθηκε στις ομάδες υποδομών του Augsburg, από τις πιο οργανωμένες στη Γερμανία.

Ένας τραυματισμός και λάθος επιλογές, τον ξανάφεραν στην Ελλάδα, αγωνίσθηκε με τα χρώματα του ΠΑΣ Γιάννινα στη Σούπερ Λιγκ 1, φόρεσε στη συνέχεια τη φανέλα ομάδων της Σούπερ Λιγκ 2 και τελευταία αυτή της Καλαμάτας.

Αυτό που ο ίδιος επιζητεί και ο Απόλλων Σμύρνης θα του δώσει, είναι ένα νέο ξεκίνημα για να ξανακάνει το άλμα στην καριέρα του.

Ο Απόλλωνας Σμύρνης, ομάδα με βαρύ ιστορικό όνομα, με νέα φιλοσοφία, με υψηλών προδιαγραφών προπονητικό τιμ και με τη χαμένη αίγλη του, που προσπαθεί να ανακτήσει, είναι η ομάδα, που μπορεί να δώσει αυτό που τα παιδιά με όνειρα, επιζητούν.

Ένα οικογενειακό περιβάλλον, σωστή εκγύμναση, υγιές κλίμα και την αύρα που η ομάδα της Ριζούπολης ξαναβρίσκει.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected