Αθλήματα

Μόναστιρ: Στον προημιτελικό ο Σκορίλας

Δεύτερη διαδοχική νίκη και πρόκριση στην προημιτελική φάση του ITF Pro τουρνουά των 15.000 δολαρίων του Μόναστιρ για τον Αλέξανδρο Σκορίλα, που συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις και βρίσκεται ένα βήμα πριν την 4άδα.

Όπως αναφέρει το tennis24, ο 23χρονος Έλληνας τενίστας επικράτησε σήμερα του Αμερικανού και No6 του ταμπλό, Γκάρετ Τζονς, με 6-3, 6-7(5), 6-1, μετά από δύο ώρες και 14 λεπτά αγώνα, και εξασφάλισε την παρουσία του στα προημιτελικά.

Στην πρεμιέρα του, είχε νικήσει με 6-3, 3-6, 6-3 του Αυστραλό και προερχόμενο από τα προκριματικά, Τίμοθι Γκρέι, μετά από μία ώρα και 49 λεπτά αγώνα, ενώ συνεχίζει δυναμικά και στα διπλά του τουρνουά της Τυνησίας.

Ο Σκορίλας συνεργάζεται με τον 21χρονο Αλγερινό, Σαμίρ Χάμζα Ρεγκούιγκ, και βρίσκονται στα προημιτελικά του διπλού. Στο πρώτο ματς νίκησαν τους Άαρον Ζιλ Γκαρσία (Ισπανία) και Ιμράν Σιμπίλε (Μαρόκο) με 6-4, 6-7(2), 10-4, και έκαναν ιδανική αρχή ως δίδυμο.

Το απόγευμα της Πέμπτης (31/8) θα αντιμετωπίσουν τους No4 του ταμπλό, Αλεξάντρ Λομπάνοβ και Ιλία Σιμάκιν, για μία θέση στα ημιτελικά.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected