Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Στους ομίλους με περίπατο ο ΠΑΟΚ, 4-0 τη Χαρτς! (vids)

Μία ποδοσφαιρική…παράσταση παρουσίασε στους 25.000 φίλους του ο ΠΑΟΚ.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου ήταν καταιγιστική και δεν άφησε κανένα περιθώριο στη Χαρτς να αμφισβητήσει την ανωτερότητα του, με αποτέλεσμα το σκορ να φτάσει σε μεγάλα επίπεδα.

Ο θρίαμβος του ΠΑΟΚ στέλνει την ελληνική ομάδα στους ομίλους του Conference League, όπου θα είναι ο μοναδικός εκπρόσωπος της χώρας μας, την ώρα που στο Europa League θα βρίσκονται τρία ελληνικά club, η ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός.

Κορυφαίος του γηπέδου ο Τάισον, ο οποίος πέτυχε δύο τέρματα και βοήθησε σημαντικά σε όλους τους τομείς, την ώρα που οι περισσότεροι παίκτες του ΠΑΟΚ είχαν απόδοση πάνω από τον μέσο όρο τους.

Από ένα τέρμα σημείωσαν οι Μπράντον και Κωνσταντέλιας, μπροστά σε…παραλήρημα από 25.000 περίπου φίλους του “δικεφάλου”.

Η κλήρωση των ομίλων του Conference League θα γίνει την Παρασκευή (1/9) και ώρα 15.00

Το φιλμ

Σκυτάλη πήρε ο ιδιαίτερα ορεξάτος και μόνιμα απειλητικός Τάισον που δημιούργησε πολλά προβλήματα στους Σκωτσέζους. Στο 16′ ο Βραζιλιάνος εκτέλεσε έξυπνα φάουλ από τα αριστερά, η μπάλα πέρασε κάτω από τα πόδια από τον Σάνκλαντ, ξεγελώντας τον Κλαρκ, για να καταλήξει στα δίχτυα για το 1-0! Και αυτή ήταν μόνο η αρχή…

Σε μία από τις πολλές ενέργειές του για… highlights, ο Κωνσταντέλιας «σέρβιρε» για τον Σβαμπ, ο Αυστριακός έστρωσε με κεφαλιά και ο Μπράντον Τόμας με υπέροχο γυριστό, έγραψε το 2-0. Γκολ που πανηγυρίστηκε έντονα ακόμη και από τον Ραζβάν Λουτσέσκου, αντιλαμβανόμενος πως ο ΠΑΟΚ κρατά την πρόκριση στα χέρια του.

Η εικόνα υπεροχής του ΠΑΟΚ με κυκλοφορία της μπάλας, ωραίους συνδυασμούς και μόνιμη πίεση ψηλά έδειχνε ξεκάθαρα πως η Χαρτς δεν είχε καμία τύχη στην Τούμπα καθώς στις μετρημένες φορές που… ξεμύτισε, προσεγγίζοντας το επιθετικό τρίτο του Δικεφάλου, η άμυνα των ασπρόμαυρων με τρομερές αλληλοκαλύψεις πρόσφερε ένα ξεκούραστο βράδυ στον Κοτάρσκι.

Με το δείκτη του σκορ στο 2-0, ο ΠΑΟΚ φάνηκε να ρίχνει ρυθμούς στο δεύτερο ημίχρονο, επιτρέποντας -μάλιστα- στη Χαρτς να καταγράψει και την πρώτη αξιοσημείωτη ευκαιρία της στο 53′ με τον Κοχρέιν να κάνει το σουτ από καλή θέση και να στέλνει τη μπάλα λίγο άουτ. Η όποια διάθεση όμως των Σκωτσέζων με πρωταγωνιστή κυρίως τον Σάνκλαντ «έσβησε» γρήγορα.

Στο 57′, στην πρώτη του τελική στο δεύτερο μέρος, ο ΠΑΟΚ «χτύπησε» σε μία φάση που ξεκίνησε από τον Κοτάρσκι και τη βαθιά μπαλιά του Κροάτη στην πλάτη της άμυνας της Χαρτς, για τον αφύλακτο Αντρίγια που «πάσαρε» στον Γιάννη Κωνσταντέλια, «εκτελώντας» ψύχραιμα για το 3-0 εν μέσω αποθέωσης.

Στο 71′ ήρθε και το τελειωτικό «χτύπημα» για τη Χαρτς, όταν ο ΠΑΟΚ… παρέδωσε μία αντεπίθεση για σεμινάριο. Ο Μπράντον είδε την κίνηση του Τάισον, τον τροφοδότησε μέσα στην περιοχή και ο Βραζιλιάνος με απίθανο τελείωμα έδωσε διαστάσεις θριάμβου για το 4-0.

Συνθέσεις

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου) : Κοτάρσκι, Μπάμπα, Βιερίνια (64′ Κετζιόρα), Κουλιεράκης, Εκόνγκ, Σβαμπ, Τσιγγάρας (64′ Οζντόεφ), Τάισον (74′ Μουργκ), Ζίφκοβιτς (82′ Βρακάς), Κωνσταντέλιας, Μπράντον (74′ Τζίμας)

Χαρτς (Φράνκι ΜακΑβόι) : Κλαρκ, Ρόουλς, Κεντ, Σίμπικ, Κίνγκσλεϊ (66′ Ντένχολμ), Άτκινσον (82′ Οφιά), Κοχρέιν, Ντέβλιν (82′ Χάλιντεϊ), Μπόις (59′ Ταγκάουα), Βάργκας, Σάνκλαντ (66′ Λάουρι)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected