Super League 2 - Μεταγραφές

Στην Κοζάνη ο Βαγγέλης Αναστασόπουλος

Μεταγραφών συνέχεια για την ΠΑΕ Κοζάνη, που λίγη ώρα πριν ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Βαγγέλη Αναστασόπουλο.

Ο 29χρονος μεσοαμυντικός με καταγωγή από τον Πύργο Ηλείας ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την ομάδα Νέων του Παναθηναϊκού, πριν προωθηθεί στην ανδρική ομάδα. Έπειτα παραχωρήθηκε δανεικός στη Νίκη Βόλου, για να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό, όπου έμεινε για ένα χρόνο.

Ακολούθησε η “μετακόμιση” του στη Λαμία και στη συνέχεια η μεταγραφή του στη Σπάρτη.

Επόμενος σταθμός της ποδοσφαιρικής του καριέρας ήταν ο ΑΟ Τρίκαλα, ενώ έπειτα αγωνίστηκε σε Πανσερραϊκό και ΟΦ Ιεράπετρας.

Το 2020 φόρεσε τη φανέλα των Χανίων αλλά και του Αστέρα Βλαχιώτη, ενώ την περασμένη σεζόν ανήκε στο δυναμικό της Αναγέννησης Καρδίτσας.

Είναι διεθνής με την U-17 της Εθνικής μας ομάδας, μετρώντας 7 συμμετοχές και ένα γκολ.

Στις πρώτες του δηλώσεις, o αθλητής της ΠΑΕ Κοζάνη, ανέφερε τα εξής: ««Είμαι πολύ χαρούμενος, που αποτελώ κι εγώ μέλος της οικογένειας της ΠΑΕ Κοζάνη. Τα πολύ θετικά λόγια, που είχα ακούσει τα τελευταία χρόνια ως αθλητής άλλων ομάδων, για τη διοίκηση του συλλόγου, βλέπω πως επιβεβαιώνονται στο έπακρο, κάτι που με κάνει να νιώθω δικαιωμένος για την επιλογή μου. Ευχαριστώ τον κόουτς κ. Διγκόζη και τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν, υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου, για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected