Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γ Εθνική : Στον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας ο Βασίλης Γιαννόπουλος

Επιστρέφει στην Ημαθία μετά από έναν χρόνο ο Βασίλης Γιαννόπουλος.

Ο 27χρονος μεσοαμυντικός, που κατέκτησε πέρσι τον τίτλο στη Γ Εθνική με τη φανέλα του Καμπανιακού, πανηγυρίζοντας μετά τα μπαράζ την άνοδο στη Super League 2, θα αγωνιστεί στον νεοφώτιστο Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας.

Πριν την ομάδα της Χαλάστρας έπαιξε σε ΦΑΣ Νάουσα, ΑΕ Μυκόνου, Εδεσσαϊκό, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Αλμωπό Αριδαίας, Νίκη Αγκαθιάς και Βέροια U20.

Η ανακοίνωση :

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη συνεργασίας με τον 28χρονο (11/11/1995) αμυντικό Βασίλη Γιαννόπουλο.

Μια σημαντική και αξιόλογη προσθήκη στο roster της ομάδας μας που αναμένεται να ενισχύσει τη μεγάλη και παρθενική προσπάθεια του ”Μέγα” στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ο Γιαννόπουλος με την εμπειρία του αναμένεται να δώσει σημαντικές λύσεις στην άμυνα μας, ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, έχοντας περάσει και από τις ομάδες Καμπανιακό, Νίκη Αγκαθιάς, ΦΑΣ Νάουσα, Αλμωπό Αριδαίας, Εδεσσαϊκο, Αναγέννηση Γιαννιτσών και Βέροια U20 διαθέτει αν μη τι άλλο πλούσιο βιογραφικό.

Βασίλη καλωσόρισες στην οικογένεια του ”Μέγα”. Σου ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία, ομαδικές και προσωπικές επιτυχίες”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected