Αθλήματα

Τεχνικός Σύμβουλος της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ ο Αλέξανδρος Καραϊωσήφ

Εκδόθηκε από το Υπουργείο Παιδείας, η απόφαση Ανάθεσης Καθηκόντων Ομοσπονδιακών Προπονητών και Τεχνικών Συμβούλων σε Εκπαιδευτικούς Φυσικής Αγωγής ΠΕ11 που υπηρετούν στο Δημόσιο. Ανάμεσα στους δέκα Εκπαιδευτικούς/Προπονητές που αποσπάστηκαν στην Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες βρίσκεται και ο Αλέξανδρος Καραϊωσήφ.

Mετά από μια επιτυχημένη θητεία ως Τεχνικός Σύμβουλος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης το 2022, αλλά και με συνεχή προσφορά στον παραολυμπιακό αθλητισμό, (ιδρυτής και Τεχνικός Διευθυντής του “Εν Σώματι Υγιεί” Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας), επιλέχθηκε από την ΕΑΟΜ-ΑμεΑ να αναλάβει το πόστο του Τεχνικού Συμβούλου Ανάπτυξης/Υποστήριξης Παραολυμπιακών Αθλημάτων Βόρειας Ελλάδας. Σκοπός είναι αφενός η εύρεση νέων αθλητών, η ανάπτυξη των ικανοτήτων των ήδη νεαρών αθλητών, η υποστήριξη των εθνικών ομάδων και των αθλητών του εθνικού σχεδιασμού που ανήκουν σε σωματεία της Βόρειας Ελλάδας και του γραφείου της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ στην Θεσσαλονίκη.

Αν αναλογιστεί κάνεις ότι το 2024 είναι ολυμπιακή και παραολυμπιακή χρονιά, ο ρόλος του Aλέξανδρου Καραϊωσήφ αποκτά εκ προοιμίου σημαντικό χαρακτήρα.

Του ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected