Κύπελλο Ελλάδος

Κύπελλο Ελλάδας : Στην παράταση “λύγισε” τον Βύρωνα ο Πιερικός (photos+vid)

Το “εισιτήριο” για την 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας πήρε ο Πιερικός, κερδίζοντας εκτός έδρας με 2-0 στην παράταση τον Βύρωνα Καβάλας, σε αναμέτρηση που διεξήχθη στο Στάδιο “Άννα Βερούλη” της Καβάλας, το απόγευμα της Κυριακής, στο πλαίσιο της 2ης φάσης του θεσμού.

Κόντρα σε μια σκληροτράχηλη ομάδα, που τη νέα σεζόν θα επιδιώξει να επιστρέψει στη Γ Εθνική μέσω της κατάκτησης του τίτλου στην ΕΠΣΚ, τα γκολ για την ομάδα του Πιερικού πέτυχαν ο Κυπαρίσσης στο 100′ και ο Κατσαβάκης στο 119′.

Αυτό ήταν το πρώτο παιχνίδι του Νίκου Ανδρονίκου στην τεχνική ηγεσία του Πιερικού, με τον Κύπριο τεχνικό να ξεκινά νικηφόρα τη θητεία του.

Πλέον, οι Κατερινιώτες στρέφουν την προσοχή τους στην κυριακάτικη εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Θύελλα Κατσικά για την 1η αγωνιστική του 2ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Όσο για την κλήρωση της 3ης, 4ης και 5ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί την Τρίτη 5/9.

δείτε φωτογραφίες στην Πρωινή Καβάλας

Συνθέσεις

Βύρων Καβάλας (Παντελής Στυλιανού): Ευστρατίου, Μαυρογιάννης (105′ Τσιτσιλικάκης), Μπαμπούρας, Τουμανίδης, Μαχαίρας, Ευκαρπίδης (46′ Μπερούκας), Βλάχος, Πτηνόπουλος (84′ Παπαδόπουλος), Καρίπογλου, Μίγκα, Τοπάλι (105′ Αμιάδης).

Πιερικός (Νίκος Ανδρονίκου): Μπαλάφας (46′ Μίντζης), Χατζηκωνσταντίνου, Καλαϊτζής (105′ Μαυρίδης), Γιαλαμίδης (46′ Δεληγιάννης), Μαραγκός, Μπλέτσας, Μακρίδης, Κατσαβάκης, Μιτακίδης (84′ Μυρωτής), Κυπαρίσσης (120′ Στραβογιάννης), Ανανιάδης (60′ Μπαλογιάννης).

Πηγή βίντεο : ORASI TV

Ρεπορτάζ : Katerinisport.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected