Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Κύπελλο Ελλάδας : Στον 3ο γύρο η Ζάκυνθος, 1-0 τον Πάμισο

Εισιτήριο πρόκρισης για την ομάδα της Ζακύνθου, που πέρασε «αλώβητη» και από τη δεύτερη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας επικρατώντας στη Μεσσήνη 1-0 του Πάμισου Μεσσήνης με γκολ του Σούρμπη από το 27ο λεπτό.

Οι «κυανοκίτρινοι», αν και για άλλο ένα παιχνίδι ήταν φανερά ανέτοιμοι, κατάφεραν να επικρατήσουν, όντας καλύτεροι από τους αντιπάλους τους και προχωρούν στη διοργάνωση και θα μπουν σε κλήρωση προκειμένου να μάθουν τον αντίπαλο τους από το πρωτάθλημα της Super League 2.

Το γκολ που έκρινε το παιχνίδι μπήκε στο 27′ όταν ο Σούρμπης με ωραίο τελείωμα μετά από πάσα του Ντούκα νίκησε τον Τόσκα και έκανε το 1-0.

Η Ζάκυνθος είχε ακυρωθέν γκολ στο 36′ με τον Τσιμέλι που ήταν σε θέση οφσάιντ, ενώ στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 47′ χάθηκε μεγάλη ευκαιρία μετά από κλέψιμο του Λιβέρη και με τον Κάρδαρη να πασάρει στον Τσιμέλι αντί να τελειώσει τη φάση, με τον έμπειρο φορ του ΑΠΣ να νικιέται από τον Τόσκα.

Για άλλη μια φορά ξεχωριστή ήταν η παρουσία των “Απέναντι” που ταξίδεψαν μέχρι την έδρα του Πάμισου Μεσσήνης και ήταν ο 12ος παίκτης της ομάδας.

Οι αρχικές συνθέσεις

Πάμισος Μεσσήνης (Ευτύχης Τασιόπουλος) : Τόσκα, Αριστομενόπουλος, Σταματελόπουλος, Μπορχάν, Φιλόπουλος, Υμεράτι, Τιμπλαλέξης, Δεμπεγιώτης, Βλάχος Σ., Παπαδόπουλος, Κουλόπουλος

ΑΠΣ Ζάκυνθος (Στάθης Καραμαλίκης) : Οικονομάκης, Ντουκάι, Μεντής, Μούστα, Αγκαράι, Σούρμπης, Γουσέτης, Λιβέρης, Τσιμέλι, Κάρδαρης, Κακολύρης

*με στοιχεία από το imerazante.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected