Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Ολυμπιακός : Έρχεται σήμερα ο Stevan Jovetic, πουλήθηκε στον Ερυθρό Αστέρα ο Χουάνγκ!

Στην Αθήνα θα προσγειωθεί σήμερα στις 12:15 ο Στέφαν Γιόβετιτς, ο οποίος συμφώνησε τα ξημερώματα της Δευτέρας με τον Ολυμπιακό κι έρχεται στην Ελλάδα ώστε να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να ντυθεί στα «ερυθρόλευκα».

Όπως αναφέρει το gazzetta.gr, οι Πειραιώτες κατέληξαν στην επιλογή του 33χρονου Μαυροβούνιου επιθετικού, όταν είδαν πως δεν μπορούν να ικανοποιήσουν τις υψηλές απαιτήσεις της Φιλαδέλφεια Γιούνιον για τον Τζουλιάν Καράντσα και κινήθηκαν άμεσα για να κλείσουν τον ποδοσφαιριστή και να προλάβει να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του τη Δευτέρα, έτσι ώστε να δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα, η προθεσμία της οποίας ολοκληρώνεται σήμερα το βράδυ.

Πουλήθηκε ο Ινμπόμ Χουάνγκ στον Ερυθρό Αστέρα με 5.5 εκατ. ευρώ

Ο Ολυμπιακός προχώρησε στην παραχώρηση του Κορεάτη διεθνούς παίκτη, Ινμπόμ Χουάνγκ, στον Ερυθρό Αστέρα έναντι του αντιτίμου των 5.5 εκατ. ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ολυμπιακός απέκτησε τον Χουάνγκ το καλοκαίρι του 2022 και ο Κορεάτης έκανε την περασμένη 40 συμμετοχές, τις οποίες συνδύασε με 5 γκολ και 4 ασίστ, ενώ πιθανότατα ήταν ο κορυφαίος των Πειραιωτών σε μία δύσκολη-ιδιαίτερη σεζόν για την ομάδα από το λιμάνι.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected