Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γ Εθνική : Στη Δόξα ο Ismaël Sanchis

Την απόκτηση του Κάρολ Ισμαήλ Σανσίς ανακοίνωσε η Δόξα Δράμας.

O 20χρονος (23/05/2003) Μαυριτανός αμυντικός, έξι φορές διεθνής με την U23 της χώρας του, αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στη JA Drancy Β στη National 3 της Γαλλίας και παλαιότερα στην U19 της ίδιας ομάδας.

Αναλυτικά :

“Ολοκληρώνοντας τις στοχευμένες κινήσεις τους προκειμένου να καλύψουν εντοπισμένες αδυναμίες της ομάδας, η διοίκηση και ο προπονητής μας κινήθηκαν άμεσα και από σήμερα ο 21χρονος (23/05/03) κεντρικός αμυντικός από τη Μαυριτανία, Κάρολ Ισμαήλ Σανσίς θα φορά τη φανέλα των «μαυραετών».

Πρόκειται για ένα καθαρόαιμο κεντρικό αμυντικό με ιδιαίτερα δυναμικό σωματότυπο. Με ύψος 1.91 και 81 κιλά βάρος, πέρα από τα άλλα, θεωρείται εξαιρετικός στο δυνατό και στο ψηλό παιχνίδι.
Αγωνίστηκε στη γαλλική Ντρανσύ, ομάδα τρίτης κατηγορίας από όπου έφυγε στις αρχές Ιουλίου. Επίσης, αγωνίζεται στις αντίστοιχες εθνικές ομάδες νέων και ελπίδων της Μαυριτανίας φορώντας το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Καθώς πέρα από την υπηκοότητα της Μαυριτανίας διαθέτει και τη γαλλική, στην ομάδα μας θα λογίζεται σαν κοινοτικός παίκτης.

Μετά από μια πολύωρη καθυστέρηση στην πτήση από το Παρίσι, ο ποδοσφαιριστής έφτασε κοντά στα μεσάνυχτα στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης όπου τον υποδέχθηκαν ο μάνατζερ του και εκπρόσωποι της ομάδας μας για να τον οδηγήσουν στη Δράμα.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected