Διάφορα - Συνεργάτες

Γιώργος Συμεωνίδης : Ένας 27χρονος με …βαρύ βιογραφικό!

Νέα πρόσωπα, νέες ιδέες, νέοι ορίζοντες!

Αυτό είναι το τρίπτυχο που στηρίζει το sportsup.gr, και μάλιστα αν αυτό πηγάζει μέσα από νέα και άφθαρτα πρόσωπα, ακόμα καλύτερα!

Ο Γιώργος Συμεωνίδης, με καταγωγή από το Μακροχώρι και με σημαντικό ποδοσφαιρικό παρελθόν, είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Βέροιας, με την παράταξη “Δράση και Γνώση”.

Ο 27χρονος πρώην ποδοσφαιριστής του Μακροχωρίου και του Ατρομήτου Διαβατού, έχει ένα βιογραφικό που θα…ζήλευε ένας 40άρης!

Δεν χρειάζεται να επεκταθούμε περισσότερο, ας “μιλήσει” από μόνο του το βιογραφικό του που παρουσιάζεται παρακάτω!

Καλή επιτυχία Γιώργο!

Το βιογραφικό του Γιώργου Συμεωνίδη

Είμαι 27 ετών και μεγάλωσα στη Βέροια, ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, εξειδικευόμενος στον οικονομικό κλάδο μέσω του τμήματος Διεθνών Ευρωπαϊκών Σπουδών και έπειτα, μέσω κρατικής υποτροφίας ολοκλήρωσα το μεταπτυχιακό πρόγραμμα Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής με ειδίκευση στα Λογιστικά. Στις διατριβές μου, ερεύνησα την Περιφερειακή Ανάπτυξη της Ελλάδας και τον Εσωτερικό Έλεγχο της Ελληνικής δημόσιας διοίκησης.

Επιπλέον, γνωρίζω τρεις ξένες γλώσσες: Αγγλικά, Ρωσικά και Βουλγαρικά.

Παράλληλα με τις σπουδές μου, συμμετείχα σε προσομοιώσεις Περιφερειακών Συμβουλίων, Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και NATO. Επιπλέον ως μέλος και ερευνητής του Ομίλου Διεθνών και Ευρωπαϊκών Θεμάτων, ασχολούμαι με πολιτικοοικονομικά θέματα σε παγκόσμια, ευρωπαϊκή και ελληνική κλίμακα. Τέλος, ως πρόεδρος και ιδρυτής του Συλλόγου Νεολαίας στη Βέροια, προσφέραμε εθελοντικές δράσεις προς όφελος της κοινότητάς μας.

Μετά το πέρας των σπουδών μου, ξεκίνησα να εργάζομαι σε μια μεγάλη πολυεθνική εταιρεία, εξειδικευόμενος στον τομέα του Οικονομικού Εγκλήματος, στο τμήμα του Anti-Money Laundering. Η εργασία μου επικεντρώνεται στις οικονομικές έρευνες πελατών μιας μεγάλης Ευρωπαϊκής τράπεζας με στόχο την ανίχνευση της παράνομης οικονομικής δραστηριότητας, τη πρόληψη της φοροδιαφυγής και των ύποπτων μεταφορών χρημάτων που συνδέονται με τρομοκρατικές οργανώσεις.

Η Βέροια, με την πλούσια ιστορία και πολιτιστική κληρονομιά της, αποτελεί έναν σημαντικό εμπορικό κόμβο, με σημαντικά αρχαιολογικά και ιστορικά μνημεία που εντυπωσιάζουν, φυσικά είναι τουριστικός προορισμός για τους λάτρεις του φυσικού περιβάλλοντος και του βυζαντινού πολιτισμού και μια σημαντική αγροτική περιοχή πανελλήνιας και Ευρωπαϊκής εμβέλειας. Παρά τα επιτεύγματά της, πιστεύω ότι ακόμα υπάρχουν ανεκμετάλλευτες δυνατότητες ανάπτυξης και προόδου.

Στόχος μου είναι να συμβάλλω στην ανάδειξη αυτού του όμορφου τόπου, να εκπροσωπήσω τη φωνή της νεολαίας στα κοινά της πόλης, να επιδιώξω την προώθηση του τουρισμού, την προσέλκυση και αύξηση των τουριστών, την ενίσχυση του επιχειρηματικού πνεύματος στην περιοχή και να εξελίξω τις υπηρεσίες και τις υποδομές της πόλης συμβάλλοντας στην ποιότητα ζωής των κατοίκων προσφέροντας έναν ασφαλή και αυξημένο βιοτικό επίπεδο ζωής. Με βάση των παραπάνω προοπτικών, αποφασίζω να αφιερώσω τις γνώσεις και την αγάπη μου για την πόλη στην ανάπτυξη και πρόοδο της κοινότητάς μας. Θα εργαστούμε για να αναδειχθεί η μοναδική ομορφιά της πόλης μας προς τον κόσμο.

Θέλω να εκφράσω τις ειλικρινείς ευχαριστίες μου προς την αγαπημένη μου οικογένεια που είναι πάντα στο πλευρό μου και με υποστηρίζει με πάθος, πίστη και αφοσίωση. Η αγάπη και η υποστήριξή τους μου δίνουν τη δύναμη και την αποφασιστικότητα να προχωρήσω στο να προάγω τις αξίες που μεταφέρω μέσα μου. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλους τους αγαπημένους φίλους και γνωστούς μου που με έχουν παρηγορήσει, ενθαρρύνει, στηρίξει και εμπνεύσει σε αυτήν τη νέα μου προσπάθεια.

Ωστόσο, χρειάζομαι την στήριξη και την εμπιστοσύνη σας μέσω της ψήφου σας, για να καταφέρουμε όλοι μαζί να πραγματοποιήσουμε όσα ονειρευόμαστε για την αγαπημένη μας πόλη, τη Βέροια. Ας αξιοποιήσουμε την κοινή αγάπη μας για την πόλη μας ως κινητήρια δύναμη και ας συνεργαστούμε για μια ενωμένη και αναδυόμενη Βέροια!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected