Κατηγορίες
Αθλήματα

Οσάκα: Πρεμιέρα με νίκη για την Παπαμιχαήλ

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο Japan Open Tennis Championships η Δέσποινα Παπαμιχαήλ, που έκανε την πρώτη της νίκη στα προκριματικά, και θέλει άλλη μία για να βρεθεί στο κυρίως ταμπλό της WTA 250 διοργάνωσης.

Όπως αναφέρει το Tennis24, η 30χρονη Ελληνίδα τενίστρια επιβλήθηκε της 25χρονης Βρετανίδας, Νάιθα Μπέινις, με 6-4, 6-7(4), 6-0, μετά από τρεις ώρες και 3 λεπτά αναμέτρησης, και εξασφάλισε την πρόκρισή της στον 2ο και τελευταίο προκριματικό γύρο του τουρνουά.

Στο 1ο σετ, η Παπαμιχαήλ μπήκε δυναμικά στο Court 8 με σερί 3/3 κερδισμένα games και break στο ενδιάμεσο, κράτησε τη διαφορά στα ίδια επίπεδα ως το 7ο game (5-2), όμως η Μπέινς ανάκαμψε και έσβησε το break, για να μειώσει σε 5-4. Στο 10ο game όμως, η Ελληνίδα τενίστρια βρήκε ξανά τον τρόπο να παραβιάσει το service της αντίπαλής της και να πάρει προβάδισμα νίκης (6-4).

Στο 2ο σετ, και πάλι η Δέσποινα είχε τον πρώτο λόγο έχοντας κάνει break από νωρίς, και έφτασε ξανά σε απόσταση… αναπνοής από τη νίκη, μιας και είχε τη δυνατότητα να σερβίρει για την καθαρή νίκη (5-3). Για μία ακόμα φορά όμως η Βρετανίδα έσβησε το break, κράτησε τις ισορροπίες στο ακέραιο μέχρι τέλους, και στο tie-break με επιμέρους σκορ 7-4 πήρε το 2ο σετ και έστειλε το ματς στο decider (6-7(4).

Εκεί η Παπαμιχαήλ ήταν καταιγιστική στο κορτ, δε συνάντησε σε κανένα χρονικό σημείο του 3ου σετ αντίσταση από τη Μπέινς, και με bagel (6-0), κατάφερε να “σφραγίσει” το εισιτήριό της για τον τελευταίο προκριματικό γύρο, με στόχο φυσικά το 2/2 και την παρουσία της στο κυρίως ταμπλό της μεγάλης ασιατικής διοργάνωσης (6-0).

Αύριο θα αντιμετωπίσει την Ολλανδή Αριάνε Αρτόνο, που βρίσκεται στο No7 του ταμπλό, αλλά και στο No206 της παγκόσμιας κατάταξης. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει λίγο μετά τις 06:15 GR την Τρίτη (10/9).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected