Super League 2 - Μεταγραφές

Στην Κοζάνη ο Χάρης Ποζατζίδης

Τη δέκατη μεταγραφή της ανακοίνωσε η Κοζάνη.

Η ομάδα της Δυτικής Μακεδονίας επισημοποίησε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Χάρη Ποζατζίδη.

Γεννήθηκε στις 18 Φεβρουαρίου 1999 (24) στη Θεσσαλονίκη, αγωνίζεται στην επιθετική γραμμή και με ύψος 1.93, “ψηλώνει” ακόμη περισσότερο την ομάδα στην αντίπαλη περιοχή.

Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στον ΠΑΟΝΕ, ενώ το μεγάλο βήμα στην καριέρα του το έκανε στην ομάδα του Πλατανιά την αγωνιστική περίοδο 2017-18.

Την επόμενη χρονιά μεταγράφηκε στην ΑΕ Ερμιονίδας και ακολούθησαν τα Τρίκαλα, ο ΠΟ Τρίγλιας, η Athens Kallithea, ο Ηρόδοτος (εννιά γκολ και τέσσερις ασίστ), ενώ έχει αγωνιστεί και στην Α’ Εθνική Κατηγορία της Μολδαβίας με τη φανέλα της Σφιντούλ.

Οι δηλώσεις του :

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια της Κοζάνης. Νιώθω πολύ χαρούμενος και έτοιμος να αντεπεξέλθω στις προσδοκίες και να δικαιώσω τους ανθρώπους που με επέλεξαν για την ομάδα. Θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για να πετύχουμε τους στόχους μας. Για τους φιλάθλους μας πιστεύω ότι για να συνεχίσει η ομάδα να πρωταγωνιστεί πρέπει να είναι παρόντες κάθε Κυριακή για να ωθούν την ομάδα σε νίκες και στο τέλος να πανηγυρίζουμε όλοι μαζί. Εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected