Κατηγορίες
Super League 2 - Μεταγραφές

Στον Μακεδονικό ο Οδυσσέας Λυμπεράκης

Μετά τους Κλέτον Πεντρέου, Κώστα Τσαμούρη, Απόστολο Αδαμίδη και Θεοδόση Γκαμάνη, ο Μακεδονικός ανακοίνωσε μια ακόμη μεταγραφή.

Ο λόγος για τον Οδυσσέα Λυμπεράκη, τον 25χρονο (5/6/1998) αριστερό μπακ, ο οποίος αναδείχτηκε πέρσι πρωταθλητής στη Super League 2 με τον Πανσερραϊκό.

Ξεκίνησε την καριέρα του από την ΑΕΚ Καβάλας και την Καβάλα, ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του τόπου καταγωγής του στην πρόσφατη περίοδο, και το 2019 έκανε το άλμα στη Super League για λογαριασμό του Πανιωνίου.

Οι εμφανίσεις του ως βασικός στο αριστερό άκρο της άμυνας των Νεοσμυρνιωτών τού εξασφάλισαν τη μετακίνηση στον ΟΦΗ, για την απόκτηση περαιτέρω εμπειριών πρώτης κατηγορίας, παραμένοντας στο Ηράκλειο για δύο σεζόν.

Το 2022 ήρθε η μετακίνηση στον ΝΠΣ Βόλος, όπου δεν βρήκε τον χρόνο συμμετοχής που επιθυμούσε. Στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο άφησε την πρώτη κατηγορία για την Super League 2 και τον Πανσερραϊκό, ενισχύοντας τις προσπάθειες των Σερραίων για την επίτευξη της ανόδου. Στο τέλος της σεζόν, προσέθεσε τον πρώτο τίτλο της καριέρας του.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected