Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές ΕΠΣ Ημαθίας

ΕΠΣ Ημαθίας : Στην Πετριά θα συνεχίσει ο Γιάννης Γαϊτανίδης

Μετά από τέσσερα χρόνια στο Ζερβοχώρι, ο Γιάννης Γαϊτανίδης αποχωρεί για τον Πυρσό Πετριάς.

Η ομάδα της Πέλλας απέκτησε τον 40χρονο (21/03/1983) τερματοφύλακα, ο οποίος πριν τον Άτλαντα, φόρεσε τις φανέλα των ΑΣ Ειρηνούπολης, Ηρακλή Άσπρου, Φίλιππου Σταυροδρομίου, Λευκαδίων, Νέας Γενεάς Νικομήδειας, Μακροχωρίου, Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου και Κεραυνού Επισκοπής.

Η ανακοίνωση :

Έκλεισε τις μεταγραφές του με μπαμ ο Πυρσός Πετριάς κάνοντας δικό του τον “Cuesta” της Ημαθίας που έρχεται για να κατεβάσει τα ρολά των γκολπόστ του, να κλείσει το ρόστερ της ομάδας και να δώσει μία επιπλέον λύση στον τεχνικό Κώστα Μποζίδη.

Ο λόγος για τον 35χρονο πορτιέρο Γιάννη Γαϊτανίδη με πλούσιο βιογραφικό στα γήπεδα της Ημαθίας και της Πέλλας έχοντας περάσει από ομάδες όπως, Άτλας Ζερβοχωρίου, ΑΣ Ειρηνούπολης, Ηρακλής Άσπρου, Φίλιππος Σταυροδρομίου, ΠΑΣ Λευκάδια, Νέα Γενεά Ν. Νικομήδεια, Ένωση Αποστόλου Παύλου, Απόλλων Αγ. Γεωργίου και Κεραυνό Επισκοπής.

Ήρθε στον Πυρσό για να θωρακίσει τα δοκάρια της ομάδας και να υπερασπιστεί όσο καλύτερα μπορεί την εστία του. Η μεταγραφή αποτελεί προσωπική επιτυχία του τεχνικού διευθυντή της ομάδας, που από πέρσι ασκούσε έντονο πρέσιγκ για να τον αποκτήσει, κάτι που τελικά το κατάφερε φέτος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected