Κύπελλο Ελλάδος

Κύπελλο Ελλάδας : Στον 4ο γύρο ο ΠΑΟ Βάρδας, πρόκριση στη… ρώσικη ρουλέτα!

Σπουδαία μέρα για τον ΠΑΟ Βάρδας, που κατάφερε να πάρει την πρόκριση στο Άργος και να προκριθεί στον 4ο γύρο του Κυπέλλου Ελλάδας. Εκεί θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον νικητή του αγώνα Ζάκυνθος ή Νίκη Βόλου, που θα διεξαχθεί στις 20/9.

Το πρόσωπο του αγώνα ήταν ο πορτιέρο Βορύλλας, που απέκρουσε το τελευταίο πέναλτι του Παναργειακού και ο Θεοφάνης που ευστόχησε στο τελευταίο.

Ο Παναργειακός μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και έχασε δυο σημαντικές ευκαιρίες, με τον Βορύλλα να κάνει σωτήριες επεμβάσεις για να διατηρήσει το μηδέν.

Όσο περνούσε η ώρα, η ομάδα της Βάρδας ισορροπούσε, με τον Παναργειακό να έχει πάντα την πρωτοβουλία και να γίνεται απειλητικός. Ωστόσο, ο Φραντσέσκο Μπίσα, πέτυχε ένα προσωπικό γκολ στο 44′, όταν σε αντεπίθεση είδε τον αντίπαλο τερματοφύλακα εκτός θέσης και με πλασέ, πέρασε την μπάλα από πάνω του, δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα της Ηλείας.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Παναργειακός πίεσε, έφτασε κοντά στο γκολ, το οποίο και πέτυχε στο 58΄με τον Πρίκα. Η ομάδα της Βάρδας ακολουθώντας πιστά το πλάνο της, μπόρεσε να οδηγήσει το παιχνίδι στην παράταση, σε ένα παιχνίδι στο οποίο μετά το 1-1 ο ρυθμός έπεσε, η κόπωση και η ζέστη κατέβαλλαν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών.

Λίγο πριν το φινάλε της κανονικής διάρκειας, ο Παναργειακός έμεινε με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Τσιράκη.

Στα πέναλτι, ευστόχησαν από πλευράς ΠΑΟ Βάρδας οι Λαθύρης, Μικελάτος, Κοτσώνης, Θεοφάνης (το τελευταίο), ενώ αστόχησε ο Διονυσόπουλος (άουτ).

Από πλευράς Παναργειακού ευστόχησαν οι Μαρίνης, Ντε Σόουζα, Μούγιος, ενώ τα πέναλτι των Ροκάι, Φλώρου απέκρουσε ο Βορύλλας, που ήταν κι ο πολυτιμότερος του αγώνα.

Συνθέσεις

Παναργειακός (Γιώργος Βαζάκας) : Συνοδινός, Λιακόπουλος, Καρέλης, Σαλάι, Ρόκα, Μαρίνης, Γάσπαρης, Λόπες Γκαρσία, Ντε Σόουζα, Συνοδινός, Πρίκας, Τσιράκης

ΠΑΟ Βάρδας (Ηλίας Φωτόπουλος) : Βορύλλας, Λιόσης, Κοτσώνης, Παπασπηλιόπουλος, Παπαχριστόπουλος, Κούστα, Πολίτης, Λαθύρης, Μπίσα, Διονυσόπουλος, Μαστραντωνάκης

*με στοιχεία από IliaNews και IliaOikonomia

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected