Super League 2 - Μεταγραφές

Νέα μπαράζ μεταγραφών για τον Τηλυκράτη

Μετά τις πέντε προσθήκες που ανακοίνωσε νωρίς το πρωί της Τετάρτης (13/9), ο Τηλυκράτης προχώρησε σε 7 ακόμη μεταγραφές.

Οι νησιώτες απέκτησαν τους Κωνσταντίνο Μπούμπα, Στάθη Μπελεβώνη, Λάμπρο Σουλιώτη, Ηλία Λαζαρίδη, Βαγγέλη Καραμποΐκη, Γιώργο Σπανουδάκη και Λεονέλ Ρίβας

Ο Κώστας Μπούμπας είναι 22 ετών, μέσος με καταγωγή από τα Γιάννενα, ο οποίος αγωνίστηκε σε 72 παιχνίδια της Super League 2 με τη φανέλα του Διαγόρα Ρόδου και παλαιότερα σε ΠΑΣ Γιάννινα U19 και ΠΑΟΚ U17.

Ο Στάθης Μπελεβώνης είναι 25 ετών, μεσοαμυντικός με καταγωγή από το Αγρίνιο, που πέρσι αγωνίστηκε στον Απόλλωνα Πόντου και πριν σε Παναιτωλικό, Καβάλα, Δόξα Δράμας, ΑΕ Μεσολογγίου, Τηλυκράτη (2019/2020) και Παναιτωλικό U19. Έχει 121 επαγγελματικές συμμετοχές και 9 τέρματα.

Ο Λάμπρος Σουλιώτης είναι 17 ετών, μέσος με καταγωγή από το νησί και μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στο τοπικό πρωτάθλημα με τα χρώματα του Πανλευκάδιου.

Ο Ηλίας Λαζαρίδης είναι 20 ετών, αμυντικός με καταγωγή από την Κοζάνη, ο οποίος θα αγωνιστεί ως δανεικός από τον Παναιτωλικό, όπου αγωνίστηκε στα τμήματα υποδομής, προερχόμενος το 2017 από τον Τιτάνα Σερβίων.

Ο Βαγγέλης Καραμποΐκης είναι 21 ετών, μεσοεπιθετικός με καταγωγή από τα Γιάννενα, ο οποίος το τελευταίο εξάμηνο έπαιξε στον Θεσπρωτό και παλαιότερα σε Κρεούζλιγκεν (Ελβετία), Αχέροντα Καναλακίου, ΑΣ Σαντορίνης, Ένωση Παραλιμνίου U21 (Κύπρος), Σούλι Παραμυθιάς και ΠΑΣ Γιάννινα U19.

Ο Γιώργος Σπανουδάκης είναι 24 ετών, μέσος με καταγωγή από τα Γιαννιτσά, διεθνής με την U19 της χώρας μας, που δεν έπαιξε ποτέ στη χώρα μας παρά μόνο σε Γερμανία, Πορτογαλία και Ισπανία.

Ο Λεονέλ Ρίβας είναι 23 ετών, μεσοεπιθετικός από την Αργεντινή, που ανακοινώθηκε μεν από την αλβανική Μπίλις Μπαλς, ωστόσο δεν συμφώνησε οριστικά. Τα δύο τελευταία χρόνια έπαιξε στη Super League 2 με τον Αλμωπό Αριδαίας (40 συμμετοχές, 5 γκολ) και πριν σε Ροζάριο Σεντράλ ΙΙ και Ταγιέρες

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected