Super League 2 - Μεταγραφές

Πήρε…φόρα ο Τηλυκράτης, ανακοίνωσε πέντε μεταγραφές

Μετά τις ανανεώσεις, που έφτασαν στον αριθμό 12 (Νίκος Κατσής, Κλάιντι Τόσκα, Φώτης Γκουντρουμπής, Βασίλης Σκιαδάς, Μιχάλης Παρδαλός, Κωνσταντίνος Ζδράβος, Γρηγόρης Νιφορόπουλος, Γιώργος Τακίδης, Κωνσταντίνος Τεγούσης, Δημήτρης Γιαννιώτης, Θοδωρής Περιστέρης, Σπύρος Καταγής), ο Τηλυκράτης προχωρά στην απαραίτητη ενίσχυση ενόψει της συμμετοχής του στη Super League 2.

Η ομάδα της Λευκάδας ανακοίνωσε νωρίς το πρωί της Τετάρτης (13/9) πέντε μεταγραφές και συγκεκριμένα τους Γιάννη Ανδρέου, Γιάννη Ρίζο, Σπύρο Κωστόπουλο, Αριστείδη Κόκκορη και Γιώργο Τζελέπη.

Ο Γιάννης Ανδρέου είναι 25 ετών, επιθετικός με καταγωγή από τη Λάρισα, διεθνής με την Εθνική U19 της χώρας μας, ο οποίος έχει 104 επαγγελματικές συμμετοχές, με τελευταίο σταθμό την Ηλιούπολη. Παλαιότερα αγωνίστηκε σε Αιγάλεω, Αναγέννηση Καρδίτσας, Επισκοπή, Μακεδονικό, Ηρόδοτο, ΠΑΟ Κουφαλίων, Απόλλωνα Λάρισας, Παναθηναϊκό U20, Τύρναβο και ΑΕΔ Νίκαιας.

Ο Γιάννης Ρίζος είναι 21 ετών, μπακ, διεθνής με την U16 της χώρας μας, που μετράει 70 επαγγελματικές συμμετοχές. Μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον ΠΑΣ Γιάννινα, από τον οποίο δόθηκε δανεικός στον Θεσπρωτό της Super League 2, ενώ παλαιότερα έπαιξε στην U19 του Ατρομήτου.

Ο Σπύρος Κωστόπουλος είναι 23 ετών, μπακ ο οποίος αγωνιζόταν τα δύο τελευταία χρόνια στην Ηλιούπολη και παλαιότερα σε ΑΣ Σαντορίνης, Ρόδο, ΠΑΣ Κόρινθος, Πανηλειακό και ΑΠΟ Νικολακάκης. Έχει συνολικά 28 επαγγελματικές συμμετοχές.

Ο Αριστείδης Κόκκορης είναι 25 ετών, επιθετικός με καταγωγή από την Πάτρα, ο οποίος μετράει 86 επαγγελματικές συμμετοχές, με τελευταίο “σταθμό” τον Ηρακλή. Παλαιότερα έπαιξε με επιτυχία σε Καλαμάτα, Καβάλα, Ονήσιλο Αθηαίνου (Κύπρος), ΝΠΣ Βόλος, Παναιτωλικό, Παναιγιάλειο, Κεραυνό Αγίου Βασιλείου και Αργυρά Πατρών.

Ο Γιώργος Τζελέπης είναι 23 ετών, τερματοφύλακας με καταγωγή από την Κομοτηνή, διεθνής με την U17 της χώρας μας, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον ΟΦ Ιεράπετρας και παλαιότερα αγωνίστηκε σε Εργοτέλη, Ξάνθη και Πανθρακικό. Έχει συνολικά 40 επαγγελματικές συμμετοχές.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected