Κατηγορίες
Αθλήματα

Φιλική νίκη για τον Ζαφειράκη Νάουσας, 28-22 τον ΓΑΣ Κιλκίς

Ακόμη μία νίκη πέτυχε η ομάδα χάντμπολ του Ζαφειράκη Νάουσας, σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη στο Κιλκίς, επικρατώντας του τοπικού ΓΑΣ με σκορ 28-22.

Για την ομάδα της Ημαθίας ήταν η τέταρτη κατά σειρά νίκη σε ισάριθμα φιλικά παιχνίδια, στα πλαίσια της προετοιμασίας που αναμένεται να ολοκληρωθεί τις επόμενες εβδομάδες, με την έναρξη των επίσημων αγώνων της Handball Premier.

Στο ματς στο Κιλκίς, ο προπονητής Κώστας Δεληγιάννης, είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει όλους τους παίκτες και να τεστάρει την ετοιμότητα της ομάδας.

Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, ο Ζαφειράκης ήταν μπροστά στο σκορ, μην αφήνοντας περιθώρια νίκης στην αξιόμαχη ομάδα του ΓΑΣ Κιλκίς, που μετά από χρόνια αγωνίζεται και πάλι στη μεγάλη κατηγορία της χώρας.

Μπορεί όλα τα μέχρι τώρα παιχνίδια να ήταν φιλικά και άνευ βαθμολογικής σημασίας, ωστόσο η καλή αγωνιστική εικόνα που δείχνουν οι “πορτοκαλί” δίνει στους ανθρώπους του Ζαφειράκη το δικαίωμα της ικανοποίησης, κυρίως στο προπονητικό επιτελείο των Δεληγιάννη – Παπουτσή.

Στις 23 Σεπτεμβρίου, ημέρα Σάββατο, η ομάδα της πόλης Νάουσας θα υποδεχθεί στο ΔΑΚ τον Αερωπό Έδεσσας, για την πρεμιέρα της Handball Premier.

HANDBALL PREMIER / ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΝΤΣΙΔΗΣ / EUROKINISSI)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected