Γ Εθνική / Τοπικά

Νέα πρόκληση για τον Βασίλη Σερμπίνη, ανέλαβε τον ΑΟ Τσιλιβή

Ο ΑΟ Τσιλιβή, με πρόσφατη παρουσία στις Εθνικές κατηγορίες, άλλαξε “σελίδα” σε επίπεδο διοίκησης και αλλάζει και στρατηγική.

Όπως αναφέρει το ioniansports, όλα δείχνουν ότι θα δώσει έμφαση στις αναπτυξιακές ηλικίες και μεγαλύτερη βάση στα παιδιά από την ακαδημία του Αστέρα Πλάνου αλλά και σε ποδοσφαιριστές επί τω πλείστον από την ευρύτερη περιοχή.

Οι εποχές που η ομάδα ήταν πάντα μέσε στο κάδρο του πρωταθλήματος,  έχουν περάσει ανεπιστρεπτί, με τους ανθρώπους της νέας διοίκησης (Επιτροπή) να δίνουν έμφαση στις μικρές ηλικίες και να χαμηλώνουν τον οικονομικό πήχη.

Έτσι, ο ΑΟ Τσιλιβή θα παραταχθεί στο νέο πρωτάθλημα με ένα νέο πλάνο, με τη διοίκηση να δίνει τα “κλειδιά” της τεχνικής ηγεσίας σε έναν νεαρό προπονητή, ο οποίος έχει όρεξη και θέληση να πετύχει. Ο λόγος στον Βασίλη Σερμπίνη, πρώην παίκτη του Αστέρα Μαχαιράδου ο οποίος είναι δάσκαλος στο επάγγελμα και κάτοχος διπλώματος UEFA C.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΟ Τσιλιβή :

Είναι μεγάλη τιμή και χαρά για εμάς να ανακοινώσουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με τον κ. Βασίλη Σερμπίνη, ως τον νέο προπονητή της ομάδας μας για την επερχόμενη αθλητική σεζόν.

Ο κ. Σερμπίνης φέρει μια πλούσια ποδοσφαιρική εμπειρία και γνώση, καθώς και μια εξαιρετική αφοσίωση στην ανάπτυξη των αθλητών μας και στην επίτευξη των αθλητικών μας στόχων.

Είμαστε βέβαιοι ότι η συνεργασία με τον κ. Σερμπίνη θα φέρει ακόμα περισσότερη αίσθηση συνοχής, πνεύμα ανταγωνισμού και επιτυχίας στην ομάδα μας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected