Κατηγορίες
Αθλήματα

Οσάκα: Δεύτερη νίκη και ημιτελικά για την Παπαμιχαήλ

Τη μεγάλη πρόκριση για τα ημιτελικά στα διπλά του Japan Open Tennis Championships στην Οσάκα πήρε η Δέσποινα Παπαμιχαήλ, που συνεργάζεται με την 25χρονη Μεξικάνα, αλλά και No145 στην παγκόσμια κατάταξη των διπλών, Φερνάντα Κοντρέρας.

Το Eλληνομεξικάνικο δίδυμο επικράτησε τις πρωινές ώρες της Πέμπτης (14/9) των Νατέλα Τζαλαμίτζε (Γεωργία) και Σοφία Λανσέρε (Ρωσία) με 6-2, 7-5, μετά από 79 αγωνιστικά λεπτά, και αύριο θα διεκδικήσει το εισιτήριο για τον τελικό της WTA 250 διοργάνωσης.

Στην πρεμιέρα είχαν κερδίσει τις Λίντα Φρουχβρίτοβα και Νταϊάνα Σνάιντερ με 6-4, 5-7, 15-13, μετά από ένα συγκλονιστικό TB, και έχοντας σώσει 4 MP. Αύριο θα κληθούν να ξεπεράσουν είτε το εμπόδιο των Άννα-Λένα Φρίεντσαμ (Γερμανία) και Νάντια Κίτσνοκ (Ουκρανία), είτε των Γιαπωνέζων Νατσούμι Καβαγκούσι και Μομόκο Κομπόρι, που αναμετρώνται αυτή την ώρα.

Όσον αφορά τα μονά του τουρνουά, στην πρεμιέρα της κέρδισε την 25χρονη Βρετανίδα, Νάιθα Μπέινις, με 6-4, 6-7(4), 6-0, μετά από τρεις ώρες αναμέτρησης, όμως δε τα κατάφερε την Κυριακή (10/9) να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ολλανδής και No7 του ταμπλό, Αριάνε Αρτόνο, μιας και έχασε με 6-1, 7-5, μετά από 1μιση ώρα αγώνα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected