Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΕΠΣ Ημαθίας : Ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων ανακοίνωσε προπονητή και συνεργασία με Τηλεμάχους

Ανακοίνωση εξέδωσε στα social media ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων.

Οι “πράσινοι” ενημερώνουν πως προπονητής της ομάδας ανέλαβε ο Ηρακλής Παντόπουλος, πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη Παλαιοχωρίου και κάτοχος UEFA B, ενώ την ίδια ώρα ανακοινώθηκε η συνεργασία με την Ακαδημία των Τηλεμάχων Αλεξάνδρειας.

Πρόεδρος του συλλόγου είναι ο Δημήτρης Σιμψερής, ενώ διαρκής είναι η στήριξη από την οικογένεια Παπαδόπουλου αλλά και τον πιστό “στρατιώτη” της ομάδας, Σωκράτη Φετεινίδη.

Αναλυτικά :

“Ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων είναι εδώ ΠΑΡΩΝ, κόντρα στην επιθυμία κάποιων για διάλυση της ομάδας μας!

Αλλάζοντας ριζικά τη φιλοσοφία και τους στόχους μας σε συνεργασία με την Ακαδημία ΤΗΛΕΜΑΧΟΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ δίνουμε την ευκαιρία στους νεαρούς ποδοσφαιριστές της περιοχής μας να αναδείξουν το ταλέντο τους.

Με προπονητή τον ΗΡΑΚΛΗ ΠΑΝΤΟΠΟΥΛΟ κάτοχο “UEFA B” και Παιδαγωγό, η ομάδα έχει ήδη ξεκινήσει εδώ και μια εβδομάδα την προετοιμασία της με πολλές φιλοδοξίες!

Το ρόστερ της ομάδας αποτελείται από 23 νεαρούς ποδοσφαιριστές, τα ονόματα των οποίων θα ανακοινωθούν σύντομα. Με πρόεδρο το Δημήτρη Σιμψερή και νέα μέλη στη διοίκηση, πάντοτε με τη στήριξη της οικογένειας Παπαδόπουλου και το Σωκράτη Φετεινίδη ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ θα συνεχίσει να γράφει ιστορία…

Τα εισιτήρια διάρκειας βρίσκονται ήδη στη διάθεση των φιλάθλων.

Αύριο Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου στις 4.00μμ η ομάδα μας δίνει τον πρώτο επίσημο αγώνα για τον θεσμό του κυπέλλου στην έδρα του ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΜΕΛΙΚΗΣ.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected