Super League 1 - Μεταγραφές

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έκανε δικό του τον Joseph Efford

Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε το Σάββατο (16/9) την απόκτηση του Αμερικανού μεσοεπιθετικού Τζόζεφ Έφορντ για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο Έφορντ γεννήθηκε στις 29 Αυγούστου του 1996 στο Gwinnett County της Τζόρτζια και ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στο Dacula High School. Στη συνέχεια αποφάσισε να μετακομίσει στην Ευρώπη όπου και υπέγραψε στην Μποτοτσάνι της Ρουμανίας από την οποία αποχώρησε για να συνεχίσει την καριέρα του στην Ισπανία και τη Μαγιόρκα.

Μετά από δύο χρόνια παρουσίας ο 27χρονος άσος υπέγραψε στον Εργοτέλη. Στην ομάδα του Ηρακλείου μέτρησε 82 συμμετοχές σημειώνοντας 32 γκολ μοιράζοντας παράλληλα και 12 ασίστ.

Το καλοκαίρι του 2020 άφησε την Ελλάδα για το Βέλγιο και την Μπέβερεν με τη φανέλα της οποίας αγωνίστηκε σε 45 παιχνίδια με τέσσερα γκολ και εννιά ασίστ. Τον Ιανουάριο του 2022 μετακόμισε στη Σκωτία για λογαριασμό της Μάδεργουελ όπου σε 32 αγώνες είχε τέσσερα γκολ και ισάριθμες ασίστ.

Στις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, www.pasgiannina.gr, ανέφερε:

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που επιστρέφω στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΠΑΣ Γιάννινα. Περιμένω με ανυπομονησία να μπω στην ομάδα και να παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις για τον σύλλογο και να το βοηθήσω να πετύχουμε τους στόχους μας».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected