Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική : “Φουριόζος” ο Άρης Αβάτου στην πρεμιέρα, 5-0 τον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας (photos)

Με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο ξεκίνησε τη σεζόν ο Άρης Αβάτου που έφτασε στο ευρύ 5-0 κόντρα στον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας, έχοντας σε τρομερή μέρα το Νίκο Σαμπανίδη, που στην πρώτη του εμφάνιση, σκόραρε τρία γκολ και έδωσε και μία ασίστ.

Από την άλλη πλευρά, οι νταμπλούχοι Ημαθίας δεν μπόρεσαν να φανούν ανταγωνιστικοί και γνώρισαν δεύτερη συνεχόμενη ήττα με το ίδιο σκορ (5-0) στη Θράκη, μετά τον πρώτο γύρο του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Πανθρακικό.

Η ομάδα του Κώστα Μπεδρελή μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και στο 5′ σκόραρε με τον Τενεκέ, όμως το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ, ενώ στο 11′ ο Σαμπανίδης άγγιξε το γκολ όμως το σουτ του έδιωξαν οι αμυντικοί πάνω στη γραμμή.

Στο 28′ μετά από υπέροχη συνεργασία των γηπεδούχων ο Νίκος Σαμπανίδης άνοιξε λογαριασμό για το 1-0.

Και πριν καλά καταλάβουν οι φιλοξενούμενοι τι έγινε ένα λεπτό μετά ο Σαμπανίδης βγήκε ταχύτατα στην πλάτη της άμυνας και με υποδειγματικό πλασέ έκανε το 2-0.

Με την ψυχολογία στα ύψη ο “Σάμπα” στο 33′ πέτυχε χατ τρικ με νέο υποδειγματικό σουτ ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 3-0 αποτέλεσμα που έμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους με τον Άρη να είναι απόλυτα κυρίαρχος στο γήπεδο.

Στην επανάληψη η ομάδα του Αβάτου πιο άνετη από το σκορ του πρώτου μέρους μπήκε στο γήπεδο και στο 48′ κατάφερε να σκοράρει ξανά όταν ο Σαμπανίδης έφυγε ταχύτατα στην αντεπίθεση και την κατάλληλη στιγμή γύρισε στον Κλέαρχο Κοντογιαννίδη που σκόραρε για το 4-0.

Από εκεί και πέρα όπως ήταν λογικό ο ρυθμός έπεσε με τους Ξανθιώτες πάντως να βρίσκουν και πέμπτο τέρμα όταν μετά από σέντρα του Κοτόπουλου στο 71′ ο Παναγιώτης Πεντεζίδης σκόραρε και αυτός στο ντεμπούτο του με τη φανέλα του Αβάτου με κεφαλιά διαμορφώνοντας το τελικό 5-0.

Σπουδαία εκκίνηση για τον Άρη Αβάτου στο πρωτάθλημα με τους “κιτρινόμαυρους” ήδη να στρέφουν την προσοχή τους στο επόμενο ματς με τον Κεραυνό στο Αγγελοχώρι, ενώ η Αγία Μαρίνα θα υποδεχθεί στη Βέροια τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης.

Συνθέσεις

Άρης Αβάτου (Κώστας Μπεδρελής): Θεοδοσιάδης, Λεωντσάκος, Τενεκές, Κουτσούμπας (46′ λ.τ. Σίνης), Χασάνογλου (75′ Παπαχρήστου), Βασιλάκης, Τσαπάρης (57′ Κοτόπουλος) Ψεμματάς (57′ Πεντεζίδης), Αναγνωστόπουλος, Σαμπανίδης, Κοντογιαννίδης (57′ Γιώτης)

Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας (Τάκης Τσακαλίδης): Ιωαννίδης, Μουστάκας, Δημητρούσης (78′ Τζαλίλης) Τριανταφυλλίδης (46′ Νίκου), Γιαννόπουλος, Γιαγτζίδης, Μουρατίδης, Νιογκάνα, Λέκα (89′ Χατζηαντωνίου), Καραγιάννης (46′ Σούκιας), Σαμιώτης (46′ Θυμιόπουλος)

*με στοιχεία από το Sportsaddict

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected