Κατηγορίες
Super League 2

Μεστή εμφάνιση και φιλική νίκη 4-2 για τον Καμπανιακό

Την καλύτερη του εμφάνιση πραγματοποίησε το Σάββατο (16/9) στα γήπεδα του Λόλα στη Σουρωτή με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ Β ο Καμπανιακός, στα μέχρι τώρα φιλικά του παιχνίδια.

Οι ποδοσφαιριστές του Ηλία Σαπάνη παρουσιάστηκαν πολύ βελτιωμένοι σε σχέση με τους προηγούμενους αγώνες και γέμισαν με αισιοδοξία τεχνικό team και φιλάθλους που παρακολούθησαν το παιχνίδι.

Οι Κόκκινοι της Χαλάστρας απέδωσαν πολύ καλό ποδόσφαιρο έχοντας την κυριαρχία των κινήσεων στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Σκόραραν δύο φορές στο πρώτο ημίχρονο με τους Προσκυνητοπουλο και Γιουκούδη κι έκλεισαν τα πρώτα 45 λεπτά προηγούμενοι με 0-2.

Ξεκινώντας το δεύτερο ημίχρονο, ο Καμπανιακός είχε ένα νεκρό διάστημα δέκα λεπτών στο οποίο δέχτηκε δύο γκολ. Από κει και μετά, όμως, ανέκτησε την κατοχή της μπάλας και άρχισε να δημιουργεί ξανά επικίνδυνες καταστάσεις στην αντίπαλη περιοχή. Σε δύο από αυτές οι Τότσκα και Ζαννάκης σκόραραν διαμορφώνοντας το τελικό 2-4.

Ο Ηλίας Σαπάνης έχει κάθε λόγο να είναι ευχαριστημένος από την αποψινή εμφάνιση όλων των παιχτών του καθώς δεν υστέρησε κανένας και απέδωσαν όλοι τα μέγιστα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected