Κατηγορίες
Αθλήματα

Ρίχνεται στη μάχη του πρωταθλήματος ο Ζαφειράκης Νάουσας

Αντίστροφη μέτρηση για την εκκίνηση της Handball Premier της σεζόν 2023/2024!

Το Σάββατο 23/9, ο Ζαφειράκης θα υποδεχθεί στο ΔΑΚ Νάουσας τον Αερωπό Έδεσσας, για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, και όπως είναι φυσιολογικό, αναμένεται να είναι ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον παιχνίδι, βάσει της δυναμικής των δύο ομάδων.

Την περασμένη εβδομάδα η προετοιμασία της ομάδας από την Ημαθία ολοκληρώθηκε με τη συμμετοχή της στο 2ο φιλικό τουρνουά χάντμπολ που διοργανώθηκε από τον Φοίβου Συκεών στη Θεσσαλονίκη, στη μνήμη του ιστορικού στελέχους, Αθανάσιου Καρακεχαγιά.

Στους αγώνες που διεξήχθησαν στα πλαίσια του τουρνουά, η ομάδα του Ζαφειράκη έδειξε καλά δείγματα, συνεχίζοντας την καλή εικόνα που είχε στα τέσσερα νικηφόρα φιλικά παιχνίδια που είχε δώσει το περασμένο διάστημα στη Νάουσα και σε άλλες γειτονικές πόλεις.

Ο προπονητής της ομάδας, Κώστας Δεληγιάννης θα έχει στη διάθεση του όλο το αθλητικό του σύνολο, καθώς η ομάδα ολοκλήρωσε την προετοιμασία χωρίς κάποιο σοβαρό τραυματισμό. Αξίζει να αναφερθεί ότι η ομάδα της Νάουσας είναι η μοναδική του κορυφαίου ελληνικού πρωταθλήματος που αγωνίζεται χωρίς ξένους αθλητές, υλοποιώντας έτσι τη δέσμευση της διοίκησης του Ζαφειράκη.

Παρά τη σημαντική συνεισφορά των ξένων αθλητών στην ομάδα τα περασμένα τρία έτη, φέτος γίνεται προσπάθεια να δοθεί βαρύτητα σε Έλληνες νεαρούς αθλητές από τη Νάουσα, αλλά και από γειτονικές ομάδες.

Η διοίκηση απευθύνει κάλεσμα στον φίλαθλο κόσμο, να δώσει βροντερό παρών το ερχόμενο Σάββατο 23/9 στις 18:00 για να στηρίξει τη μοναδική ομάδα την Ημαθία που εκπροσωπεί τον νομό στον επαγγελματικό αθλητισμό.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected