Super League 2 - Μεταγραφές

Από τον Αστέρα Πετριτή στην Κοζάνη ο Δημήτρης Γραμμένος, συνεχίζει ο Πρόδρομος Μπλατσιώτης

Μετά τους Δημήτρη Σουλιώτη, Θέμη Τζημόπουλο, Νίκο Κοροβέση, Δημήτρη Τάτση, Βαγγέλη Αναστασόπουλο, Κώστα Τρομπούκη, Σπύρο Νάτσο, Κώστα Ίτσιο, Σπύρο Βλαχόπουλο, Χάρη Ποζατζίδη, Μανώλη Καλλέργη, Άνταμ Ελ Ιντρίσι και Άλεξ Ζαρίκο, η Κοζάνη ανακοίνωσε την 14η μεταγραφή της.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Γραμμένο, τον 19χρονο μεσοεπιθετικό με καταγωγή από την Κέρκυρα, ο οποίος αγωνίστηκε πέρσι στη Γ Εθνική με τον Αστέρα Πετριτή και παλαιότερα έπαιξε σε Ιωνικό U19 και Πανιώνιο U19.

Την ίδια ώρα, στην ομάδα της Δυτικής Μακεδονίας θα συνεχίσει ο Πρόδρομος Μπλατσιώτης. Ο 23χρονος γκολκίπερ με καταγωγή από την Ημαθία θα συνεχίσει για δεύτερη σεζόν στην ομάδα.

Οι ανακοινώσεις :

“Η ΠΑΕ ΦΣ ΚΟΖΑΝΗ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Δημήτρη Γραμμένο, ο οποίος έρχεται να ενισχύσει την ομάδα μας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, για να εκπληρώνουμε τα μεγαλύτερα όνειρά μας!

ΔΗΜΗΤΡΗ, σου ευχόμαστε υγεία και πολλές ακόμη επιτυχίες με τη φανέλα της ΠΑΕ Φ.Σ. ΚΟΖΑΝΗ!”

 

“Η ΠΑΕ Φ.Σ. ΚΟΖΑΝΗ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Πρόδρομο Μπλατσιώτη, ο οποίος θα συνεχίσει για δεύτερη σερί σεζόν στην ομάδα μας, για να συνεχίσουμε να εκπληρώνουμε τα μεγαλύτερα όνειρά μας!

Πρόδρομε, σου ευχόμαστε υγεία και πολλές ακόμη επιτυχίες με την φανέλα της ΠΑΕ Φ.Σ. ΚΟΖΑΝΗ!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected