Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Τι ωραία στιγμή : Ο Ποστέκογλου ζητά να ακούσει την ερώτηση οπαδού της Τότεναμ με σύνδρομο down (vid)

Ο Άγγελος Ποστέκογλου – ο οποίος ανακηρύχθηκε προπονητής του μήνα στην Premier League τον Αύγουστο μετά από δύο νίκες επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Μπόρνμουθ καθώς και μια ισοπαλία με την Μπρέντφορντ – φρόντισε να ακούσει τον Όουεν, έναν οπαδό των Σπερς με σύνδρομο Down, στην αίθουσα μιας εκδήλωσης «Q&A» του συλλόγου.

Ο Όουεν – ο οποίος σύμφωνα με όσους βρίσκονταν στην αίθουσα περίμενε υπομονετικά να ακουστεί – ήθελε να μάθει πώς η αγαπημένη του ομάδα θα νικήσει την άσπονδη αντίπαλο Άρσεναλ αυτό το Σαββατοκύριακο στο ντέρμπι του Βόρειου Λονδίνου.

«Περιμένετε, άλλη μια ερώτηση μπροστά. Έχει την καλύτερη ερώτηση», είπε ο Ποστέκογλου στον παρουσιαστή ο οποίος ήθελε να τελειώσει τη διαδικασία. «[Όσον αφορά αυτό το Σαββατοκύριακο], θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, όλοι οι εμπλεκόμενοι στον ποδοσφαιρικό σύλλογο….. καταλαβαίνουμε τι σημαίνει αυτή η ομάδα για όλους σας. Ο ρόλος μας είναι να προσπαθήσουμε να σας κάνουμε χαρούμενους και περήφανους… και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε», του απάντησε.

*gazzetta.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected