Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική : Εντυπωσιακή πρεμιέρα στο πρωτάθλημα για τον Αετό Βαρβάρας, 3-0 τη Βέροια

Το πρώτο του παιχνίδι στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής έδωσε σήμερα (24/9) ο Αετός Βαρβάρας.

Οι πρωταθλητές Χαλκιδικής υποδέχτηκαν στην έδρα τους τη Βέροια και έκαναν ιδανικό ξεκίνημα στη σεζόν, επικρατώντας με το εμφατικό 3-0.

Από την άλλη πλευρά, η “Βασίλισσα του Βορρά” παρουσιάστηκε νωθρή και χωρίς ρυθμό στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα να γνωρίσει την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα, η οποία σαφώς και θα προβληματίσει το τεχνικό επιτελείο ενόψει της συνέχειας.

Το φιλμ

Ο Αετός Βαρβάρας κατόρθωσε να προηγηθεί μόλις στο 2ο λεπτό, στην πρώτη ουσιαστικά προσπάθεια για επίθεση. Σκόρερ ο Ευσταθίου, ο οποίος δοκίμασε το σουτ από μακριά και νίκησε τον Καντιμοίρη,

Σαν να μην έφτανε αυτό για τους φιλοξενούμενους, λίγο μετά τη συμπλήρωση 10 λεπτών, ο Κωτάκης έγινε κάτοχος της μπάλας μετά από ένα “μελέ” στην άμυνα και με ψύχραιμο πλασέ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Οι “κυανόλευκοι”, μουδιασμένοι γαρ, προσπάθησαν να αντιδράσουν και στο 25′ ο Λαφάρας απείλησε από καλή θέση, αλλά ο Τσιότρας βρέθηκε σε ετοιμότητα.

Οι γηπεδούχοι ωστόσο ήταν συνεχώς απειλητικοί και θα μπορούσαν να φτάσουν σε ένα ακόμη γκολ, λίγο πριν την ανάπαυλα, όμως ο Κεχαγιάς αστόχησε από πλεονεκτική θέση.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Βέροια είχε διαφορετικό πρόσωπο, ήταν σαφώς πιο απειλητική και κυρίως με τον Λαφάρα, προσπάθησε να βρει τους διαδρόμους προς την εστία του Τσιότρα.

Οποιαδήποτε όμως προσπάθεια, δεν καρποφόρησε ενώ ο Αετός βρήκε και τρίτο γκολ στο ματς και συγκεκριμένα στο 85′ με σκόρερ τον Νέστορα.

Συνθέσεις

Αετός Βαρβάρας (Γιώργος Αλβανός): Τσιότρας (88′ Πετάλι), Πασχάλης, Παπαγεωργίου, Σαούλης, Πολυζωΐδης, Βλαχάκης, Κωτάκης Δ.Κ. (88′ Μιχαηλίδης Γ.), Ευσταθίου (79’ Γκούτσιος), Κωτάκης Δ.Α. (79’ Μαραγκός), Κεχαγιάς, Ιμπραΐμ (61’ Νέστωρ)

ΝΠΣ Βέροια (Αντώνης Παπατζίκος) : Καντιμοίρης, Χαβιαρόπουλος (27’ Κετόγλου / 73’ Αδαμίδης), Κουτσούκης, Τζημογιάννης, Γαλόπουλος (58’ Βασιλακάκης), Μιχαηλίδης (27’ Τερζής), Ντόγος, Παναγιωτίδης, Λαφάρας, Τούφας, Γράτσιανος (46’ Ντέλλας)

*Φωτ. Pliroforiodotis.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected