Κύπελλο Ελλάδος

Κύπελλο Ελλάδας : Το έκανε ξανά ο Αχαρναϊκός, πήρε την πρόκριση για την 5η φάση! (vid με το γκολ)

Άλλο ένα βήμα, άλλη μια μεγάλη πρόκριση για τον Αχαρναϊκό!

Η ιστορική ομάδα του Μενιδίου αγωνίζεται στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣΑΝΑ, όμως αυτό δεν την εμποδίζει να “πετάει” τη μία ομάδα μετά την άλλη εκτός Κυπέλλου Ελλάδας. Η ομάδα του Γιώργου Παπακωστούλη επικράτησε με 1-0 του Πιερικού και συνεχίζει να ονειρεύεται στον θεσμό, καθώς προκρίθηκε στην 5η φάση.

Εκεί θα αντιμετωπίσει την Κηφισιά της Super League (7 ή 8 Οκτωβρίου) το ματς, επικυρώνοντας έτσι έναν ακόμη…άθλο για τους “πράσινους”.

Το “χρυσό” γκολ σημείωσε από τα 11 βήματα ο Νατσιόπουλος, μόλις στο 1ο λεπτό της παράτασης, μετά από ανατροπή του Σένε εντός περιοχής.

Ο Πιερικός είναι το 4ο “θύμα” του Αχαρναϊκού στο Κύπελλο, μετά τους ΑΟ Αγίων Θεοδώρων, ΑΟ Νέας Αρτάκης και Παναχαϊκή.

Να σημειωθεί πως στο 28ο λεπτό υπήρξε δεκάλεπτη διακοπή στην αναμέτρηση, καθώς βεγγαλικό από την πλευρά των οργανωμένων φίλων των γηπεδούχων, έσκασε δίπλα στον πρώτο βοηθό που έπεσε στο έδαφος.

Συνθέσεις

Αχαρναϊκός (Γιώργος Παπακωστούλης) :Σύρακας, Γκούφας, Νάκας, Μπιταξής, Μάναλης, Πηνιώτης, Γκούφας (63′ Σένε / 106′ λ.τ. Μπιμάι), Γερώνυμος, Ματσούκας (84′ Αντωνόπουλος), Νατσιόπουλος, Χατζής (73′ Στραβομύτης)

Πιερικός (Δημήτρης Κάλφας) : Μπίντσης, Χατζηκωνσταντίνου, Δεληγιάννης (67′ Καλαϊτζής), Μακρίδης, Καρατάσιος, Μαραγκός, Μπλέτσας, Μπαλογιάννης (46′ Κυπαρίσσης), Μπάλλας (67′ Κατσιαμήτας), Οικονομίκος (67′ Κατσαβάκης), Ματζαλάκου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected