Κύπελλο Ελλάδος

Κύπελλο Ελλάδας : Νέα μεγάλη πρόκριση για τον Αστέρα Καισαριανής!

Μετά τον Αχαρναϊκό, μία ακόμη ομάδα από το τοπικό πρωτάθλημα θα αγωνιστεί στον 5ο γύρο του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο λόγος για τον Αστέρα Καισαριανής, μια νεοσύστατη ομάδα, που δημιουργήθηκε με τη συγχώνευση τριών σωματείων, ο οποίος πανηγυρίζει σήμερα την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

“Θύμα” του ο Απόλλων Παραλιμνίου, που δεν κατάφερε να επαναλάβει τον περσινό άθλο, φτάνοντας μέχρι  τα προημιτελικά όπου και αποκλείστηκε από τη Λαμία.

Κορυφαίος για τον ομάδα του Γιώργου Τσαμόπουλου, που αγωνίζεται στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Αθηνών, ήταν ο Σαπαλίδης, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ (το ένα από τα 11 βήματα), ενώ αυτός που άνοιξε τον δρόμο για την πρόκριση ήταν ο Σταμούλης και συγκεκριμένα στο 41ο λεπτό.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο Αστέρας πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων χάρη στο εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Σαπαλίδη, με τον Απόλλωνα να αντιδρά στο 84′, με πανομοιότυπο τρόπο και εκτελεστή τον Ελέζι.

Δύο λεπτά όμως, ο Αστέρας βρήκε ξανά τον δρόμο προς τα δίχτυα, ξανά με τον Σαπαλίδη, ο οποίος πήρε την κεφαλιά μετά από συστημένη σέντρα του Ραχήμ.

Επόμενος αντίπαλος για τον Αστέρα Καισαριανής είναι μια άλλη ομάδα των Σερρών, ο Πανσερραϊκός της Super League.

Συνθέσεις

Αστέρας Καισαριανής (Γιώργος Τσαμόπουλος) : Μιχελής, Σμυρνάκης (76’ λ.τ. Χασιώτης), Μαχαίρας, Μαραγκουδάκης, Μουσταφίδης, Γεραγωτέλλης, Ρεντζής (84’ Ραχήμ), Τζέλη (66’ Ψαραδέλης), Παληγεώργος, Σταμούλης (84’ Άνχελ), Σαπαλίδης

Απόλλων Παραλιμνίου (Κώστας Κιάσσος): Παππάς, Κιουτσεκτσίδης (72’ Γιαννόπουλος), Τσομαχασβίλι (90’ Ζαβέρδας), Κουτζαβασίλης, Γκούμας, Τσιμίκας, Τζαμπέγια, Ελέζι, Καρυοφύλλης, Ταράσης (40’ Νομικός), Πέτρου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected