Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Κύπελλο Ελλάδας : Στη…ρώσικη ρουλέτα η πρόκριση για την Athens Kallithea

 

Σπουδαία πρόκριση στους “16” του Κυπέλλου Ελλάδας πανηγύρισε η Athens Kallithea.

Η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη επικράτησε της Καλαμάτας με 6-5 στα πέναλτι και κερδίζει το εισιτήριο δύο γύρων στον θεσμό, καθώς στην 5η φάση περνά χωρίς αγώνα.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι στο πρώτο 45λεπτο και έχασαν πολλές ευκαιρίες, κυρίως με τον Ημαθιώτη επιθετικό, Παναγιώτη Κυνηγόπουλο. Όμως, η Καλαμάτα ήταν αυτή που πήρε προβάδισμα στο σκορ και συγκεκριμένα στο 41ο λεπτό, με σκόρερ τον Πασά.

Στο δεύτερο μέρος, η Μαύρη Θύελλα μπήκε με στόχο να κρατήσει το υπέρ της σκορ, όμως λογάριαζε χωρίς τον Λουκίνα, ο οποίος ισοφάρισε στο 79′.

Το ματς οδηγήθηκε στην παράταση, με τις δύο ομάδες να μην καταφέρνουν να πετύχουν κάποιο γκολ. Στο 114′ επικράτησε ένταση μεταξύ των παικτών, με αποτέλεσμα να δουν κόκκινες οι Βαλεριάνος, Μασιέλ. Ο δεύτερος είχε χτυπήσει εκτός φάσης τον Ραπόσο.

Στη διαδικασία των πέναλτι οι Γιαννίκογλου, Πάντος απέκρουσαν την μπάλα σε εκτελέσεις των Βασιλόγιαννη, Κατάλντι αντίστοιχα και στη 14η εκτέλεση ο Μοζέρ την έστειλε ψηλά άουτ.

Τα πέναλτι :

Ματίγια  0-1
Μπενίτεθ  1-1
Βασιλόγιαννης, απόκρουση Γιαννίκογλου
Κατάλντι, απόκρουση Πάντου
Μεχίας  1-2
Αρίμπας  2-2
Ρομαό  2-3
Ρόβας  3-3
Λουκίνας  3-4
Ραπόσο  4-4
Μανθάτης  4-5
Παπατόλιος  5-5
Μουστακόπουλος  5-6
Μοζέρ, άουτ

Συνθέσεις

Καλαμάτα (Περικλής Αμανατίδης) : Γιαννίκογλου, Μόζερ, Αρίμπας, Παπατόλιος, Βαλεριάνος, Άλβες (96′ Κωστούλας), Κάνιας (89′ Ραπόσο), Τάτος (65′ Γρίβας), Αρναρέλλης (65′ Κατάλντι), Ακόστα (81′ Ρόβας), Πασάς (89′ Μπενίτες).

Athens Kallithea (Αλέκος Βοσνιάδης) : Πάντος, Καινούργιος (72′ Μανθάτης), Μεχίας, Μαρότα (91′ Μπουλούλης), Ουές, Σίλβα (56′ Ματίγια), Τσιντώνης (56′ Ρομαό), Βασιλόγιαννης, Μασιέλ, Κυνηγόπουλος (56′ Λουκίνας), Μουτίνιο (64′ Μουστακόπουλος).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected