Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική : Ανέλαβε την Ερμιονίδα ο Παναγιώτης Διλμπέρης

Λίγες μέρες μετά την αποχώρηση του από τον ΑΟ Χανιώτης, ο Παναγιώτης Διλμπέρης βρήκε τον επόμενο σταθμό της προπονητικής του καριέρας.

Ο έμπειρος τεχνικός με καταγωγή από τις Σέρρες, ανέλαβε την ΑΕ Ερμιονίδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Η ΑΕ Ερμιονίδας ανακοινώνει με κάθε επισημότητα ότι νέος προπονητής του συλλόγου μας ανέλαβε ο Παναγιώτης Διλμπέρης, ο οποίος είναι κάτοχος πτυχίου Uefa Pro και στην καριέρα του στους πάγκους έχει, μεταξύ άλλων, διαγράψει σπουδαία πορεία σε συλλόγους που αγωνίστηκαν και στη Super League 2 (Football League παλαιότερα).

Ο Σερραίος τεχνικός βρέθηκε στο γήπεδο της Ερμιόνης το απόγευμα της Πέμπτης (29/09), όταν και παρουσιάστηκε στους παίκτες από τη διοίκηση του συλλόγου μας, την ημέρα των γενεθλίων του. Στη συνέχεια ο Παναγιώτης Διλμπέρης μίλησε στους ποδοσφαιριστές για τις αρχές που θέλει όλοι να ακολουθούν στην ομάδα, εντός αλλά και εκτός αγωνιστικών χώρων. Ακολούθως πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με τον σύλλογό μας.

«Η πειθαρχία είναι ένας από τα βασικά στοιχεία που πρέπει να έχουμε, ώστε να φτάσουμε στην επίτευξη των στόχων. Θέλω να έχουμε όλοι πίστη και διάθεση για σκληρή δουλειά. Στη συνέχεια, θα πρέπει να κάνουμε συγκεκριμένα πράγματα που αφορούν την προπόνηση και την τακτική μέσα στο γήπεδο», υπογράμμισε, εκτός των άλλων, ο Παναγιώτης Διλμπέρης στους παίκτες.

Γεννημένος στις 28 Σεπτεμβρίου του 1974 στη Θεσσαλονίκη, μετά την καριέρα του ως τερματοφύλακας, ασχολήθηκε με την προπονητική, έχοντας πραγματοποιήσει από το 2011 σημαντική σταδιοδρομία σε ομάδες που αγωνίστηκαν στη Super League 2, όπως ο Ηρακλής Λάρισας, η Καβάλα, ο Αγροτικός Αστέρας, ο Πανσερραϊκός, ο Απόλλωνας Καλαμαριάς, ο Εθνικός Γαζώρου (ως παίκτης και τεχνικός).

Επιπρόσθετα, διετέλεσε προπονητής στον Εθνικό Ν. Αγιονερίου (Γ’ Εθνική κατηγορία), αλλά και στην ομάδα Rochester Super 9 PRO Soccer Club των ΗΠΑ και συγκεκριμένα στη Νέα Υόρκη, σύλλογος που έπαιξε στο πρωτάθλημα United Premier Soccer League. Από τον περασμένο Ιούλιο ήταν στον πάγκο του ΑΟ Χανιώτη (Γ’ Εθνική κατηγορία). Ως παίκτης αγωνίστηκε, μεταξύ άλλων, σε Ηρακλή, Αγροτικό Αστέρα, Ποσειδώνα Μηχανιώνας, Ατρόμητο Πλαγιαρίου.

Το απόγευμα της Παρασκευής (29/09) ο νέος μας προπονητής πραγματοποίησε τη δεύτερη προπόνηση με την ομάδα μας.

Παναγιώτη Διλμπέρη, σου ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία στη νέα μεγάλη πρόκληση της προπονητικής σου καριέρας! Μαζί θα πετύχουμε τους στόχους μας…”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected